< Terug naar resultaten

Verblijf & vervoer

Hieronder volgt een selectie van de accommodaties die we gebruiken tijdens deze reis. In het geval dat we niet terecht kunnen in een bepaald hotel, wijken we uit naar een gelijkwaardige accommodatie.

Info over de accommodaties
Vervoer ter plaatse

Accommodatie algemeen

Dit is een kampeerreis en alleen in San Francisco, Las Vegas en Los Angeles wordt er in hotels overnacht. Wij verzorgen alle kampeerspullen en een kampkeuken, maar je dient zelf voor een goede slaapzak te zorgen. Op een enkele uitzondering na kamperen we op campings met faciliteiten als toilet en warme douches. Voor de douches moet doorgaans 1 tot 3 dollar worden betaald.
De éénpersoonskamertoeslag geldt uitsluitend voor de hotelovernachtingen in San Francisco en Los Angeles, maar niet voor de nacht in Las Vegas. Tijdens de kampeerovernachtingen is het niet mogelijk om een single tent te boeken. In overleg kun je wel een eigen (lichtgewicht) tent meenemen.

Kamerindeling en éénpersoonskamer

icon_man Als je alleen op reis gaat hoef je geen éénpersoonskamertoeslag te betalen. We gaan er dan wel vanuit dat je een kamer (of tent indien van toepassing) deelt met een medereiziger van hetzelfde geslacht.
icon_man icon_man Als je met z'n tweeën op reis gaat, deel je samen een kamer (of tent). Je kunt kiezen tussen een 'twin' of een 'double'. Een twin-kamer heeft twee aparte bedden; een double heeft een tweepersoonsbed. Sommige hotels hebben alleen maar twin-kamers en soms zijn alle doubles al vergeven waardoor je toch twee aparte bedden hebt.
icon_man icon_man icon_man Als je met z'n drieën op reis gaat, delen twee personen een 'double' of 'twin' kamer (of tent) en één deelnemer wordt ingedeeld in een twin-kamer (of tent) met een andere medereiziger van hetzelfde geslacht.

Bij het maken van de boeking kun je opgeven wat voor kamerindeling je wenst.

 Vervoer ter plaatse

We maken gebruik van een klein busje met trailer. De maximale groepsgroote per busje is 13. Alle busjes hebben airco, comfortabele stoelen en uitstekende vering. Bij internationale groepen zijn de transfer van de airport naar het eerste hotel in San Francisco en van het laatste hotel in Los Angeles naar de airport zijn niet bij de reissom inbegrepen. Je dient dit zelf te regelen en kunt hiervoor eventueel gebruik maken van een shuttleservice: www.supershuttle.com. Bij de Nederlandse groepen zijn de transfers wél inbegrepen.

Rondreis Verenigde Staten - Het Wilde Westen

Binnenkort boekbaar.
Ik blijf graag op de hoogte.

image
Bedankt, we houden je op de hoogte

Liever telefonisch contact met één van onze reisadviseurs? Neem contact met mij op.

Naar boven
 

Profiteer alleen deze week nog!
Betaal slechts €50,- aan


Maak je reisplannen concreet en profiteer deze week nog van onze unieke actie.

Als je nu een reis boekt, betaal je slechts € 50 aan in plaats van 20% van de reissom.