< Terug naar resultaten

Verblijf & vervoer

Hieronder volgt een selectie van de accommodaties die we gebruiken tijdens deze reis. In het geval dat we niet terecht kunnen in een bepaald hotel, wijken we uit naar een gelijkwaardige accommodatie.

Info over de accommodaties
Vervoer ter plaatse

Accommodatie algemeen

Dit is een kampeerreis en alleen in Seattle en San Francisco wordt er in hotels overnacht. Wij verzorgen alle kampeerspullen en een kampkeuken, maar je dient zelf voor een goede slaapzak te zorgen. Op een enkele uitzonderig na kamperen we op campings met faciliteiten als toilet en warme douches. Voor die laatste moet doorgaans wel 1 tot 3 dollar worden betaald.
De éénpersoonskamertoeslag geldt alleen voor de hotelovernachtingen in de twee steden. Tijdens de kampeerovernachtingen is het niet mogelijk om een single tent te boeken. In overleg kun je wel een eigen (lichtgewicht) tent meenemen.
Bij deze internationale groepen wordt je - als je alleen reist - in Seattle en San Francisco ingedeeld met een andere deelnemer van hetzelfde geslacht, maar niet noodzakelijk met een Sawadee-reizger.

Kamerindeling en éénpersoonskamer

icon_man Als je alleen op reis gaat hoef je geen éénpersoonskamertoeslag te betalen. We gaan er dan wel vanuit dat je een kamer (of tent indien van toepassing) deelt met een medereiziger van hetzelfde geslacht.
icon_man icon_man Als je met z'n tweeën op reis gaat, deel je samen een kamer (of tent). Je kunt kiezen tussen een 'twin' of een 'double'. Een twin-kamer heeft twee aparte bedden; een double heeft een tweepersoonsbed. Sommige hotels hebben alleen maar twin-kamers en soms zijn alle doubles al vergeven waardoor je toch twee aparte bedden hebt.
icon_man icon_man icon_man Als je met z'n drieën op reis gaat, delen twee personen een 'double' of 'twin' kamer (of tent) en één deelnemer wordt ingedeeld in een twin-kamer (of tent) met een andere medereiziger van hetzelfde geslacht.

Bij het maken van de boeking kun je opgeven wat voor kamerindeling je wenst.

 Vervoer ter plaatse

We maken de hele reis reis gebruik van onze eigen kleine bus. Er kunnen 15 passagiers in + de chauffer/gids, maar om het comfortabel te houden is de maximale groepsgroote slechts 13. Alle busjes hebben airco, comfortabele stoelen en uitstekende vering zodat we ook off road kunnen gaan. De transfers van en naar het hotel in Seattle en San Francisco zijn niet bij de reissom inbegrepen. Je dient dit zelf te regelen en kunt hiervoor gebruik maken van de gratis shuttleservice van het hotel. Deze kun je bij aankomst reserveren door te bellen met het hotel. Details hierover krijg je voor vertrekl thuisgestuurd. Het hotel in Seattle ligt niet in de stad maar op een half uurtje rijden van het centrum vlakbij de luchthaven. Het kampeergedeelte vangt hier namelijk aan.

Rondreis Verenigde Staten Wandelreis

Binnenkort boekbaar.
Ik blijf graag op de hoogte.

image
Bedankt, we houden je op de hoogte

Liever telefonisch contact met één van onze reisadviseurs? Neem contact met mij op.

Naar boven
 

Informatiedag Amsterdam
Zondag 22 juni 2019

  • Laat je inspireren door diverse reispresentaties over o.a. India&Nepal, Australië en Costa Rica. 
  • Maak kennis met de mensen achter de schermen.
  • Doe inspiratie op voor je volgende reis.

Kom je ook? Meld je gratis & vrijblijvend aan.