< Terug naar resultaten

Rondreis Verenigde Staten - Eclips

Zonsverduistering tussen gekleurde rotsen

Waarom deze reis?

 • Actieve rondreis met bezoek aan de mooiste parken van de Verenigde Staten en Las Vegas.
 • Speciale eclipsreis met kans op zien van complete zonsverduistering.
 • Lezing en begeleiding van meereizende astronoom.
 • Reizen in internationale groep. De voertaal is Engels.
 • Twee nachten op één plaats, dus niet iedere dag reizen!

Zwaarte van deze reis

 • Zwaarte van de reis

  arrow
  • image

   Zeer lichte reis met rustige reisdagen en/of zeer lichte dagwandelingen

  • image

   Lichte reis met mogelijk enkele langere reisdagen en/of eenvoudige dagwandelingen

  • image

   Reis met enkele lange reisdagen en/of zwaardere (dag)wandelingen

  • image

   Zwaardere reis, door langere reisdagen, veel verplaatsingen en/of zwaardere, meerdaagse wandelingen

  • image

   Zware reis, door bijvoorbeeld lange reisduur, veel verplaatsingen, langere reisdagen, intensievere trekkings en in mindere mate grote cultuurverschillen

  image
 • Comfort van de overnachtingen

  arrow
  • image

   Basic hotels, mogelijk afgewisseld met veel kampeer- en/of andersoortige overnachtingen

  • image

   Eenvoudige hotels, mogelijk afgewisseld met meerdere kampeer- en/of andersoortige overnachtingen

  • image

   Comfortabele hotels, mogelijk afgewisseld met enkele kampeer- en/of andersoortige overnachtingen

  • image

   Comfortabelere, Luxere hotels

  • image

   Luxe hotels

  image
Deze reis is op dit moment helaas niet boekbaar. Bekijk andere reizen in Verenigde Staten

Route daagse rondreis Verenigde Staten - Eclips

Een totale zonsverduistering is altijd een bijzondere ervaring, maar een eclips meemaken in één van de indrukwekkendse landschappen ter wereld is natuurlijk helemaal onvergetelijk. Tijdens deze speciale eclipsrondreis krijg je de kans dit natuurfenomeen te ervaren tussen de spectaculaire rotspieken van Bryce National Park. Deze reis voert je verder door een aantal van de meest spectaculaire en ruige landschappen van de westelijke Verenigde Staten. We bezoeken de bekendse nationale parken, waaronder de Grand Canyon.

Dit is een bijzondere reis door de mooiste natuurparken van de westelijke VS. Het hoogtepunt is uiteraard de totale zonsverduistering tussen de rotsen van het Bryce N.P. Alle wandelingen zijn facultatief. Er wordt gereisd in een internationale groep en de voertaal is Engels. Alle overnachtingen zijn in goede middenklasse hotels in kamers met eigen badkamer.We reizen per eigen bus. Het westen van de Verenigde Staten: Eén groot filmdecor In de nationale parken Grand Canyon, Bryce, Zion en Arches zijn de landschappen overweldigend en buitenaards. Eeuwenlang hebben wind en regen er vrij spel gehad en de meest fantastische rotsformaties in het droge landschap uitgesleten. In alle parken verblijven we een volle dag zodat je de tijd hebt om rond te kijken en bijvoorbeeld te wandelen. Het landschap in Monument Valley National Park zal je misschien bekend voorkomen. Het is het decor geweest voor vele Western films. Zonsverduistering tussen de rotsen De zonsverduistering van 2012 begint op 21 mei in China, voordat hij de zee oversteekt naar Japan en over de Pacific uiteindelijk in het westen van de VS aankomt. Omdat daarbij de internationale datumlijn overgestoken wordt arriveert hij daar op 20 mei. Wj hebben als lokatie om de verduistering te aanschouwen gekozen voor Zuid Utah omdat daar niet alleen de landschappen fantastisch zijn maar ook omdat daar de grootste kans is op heldere luchten. Deze verduistering, die in de late middag plaatsvindt, zal de omringende rotsen laten baden in een warme pastelgloed van roze en oranje. Verwondering in Sin City Deze reis begint en en eindigt in Las Vegas, dus je hebt ook de gelegenheid om je te verwonderen over deze waanzinnige gokstad, die uit het niets lijkt op te doemen in het midden van de woestijn. De stad, met zijn eindeloze rijen kitsch-hotels, casino's en tenten van twijfelachtig allooi heeft de bijnaam Sin City. Aan jou om te controleren of die benaming klopt.

Rondreis Verenigde Staten - Eclips

Binnenkort boekbaar.
Ik blijf graag op de hoogte.

image
Bedankt, we houden je op de hoogte

Liever telefonisch contact met één van onze reisadviseurs? Neem contact met mij op.

Naar boven
 


Stem & Win

Maak kans op een droomreis

Laat ons weten welke bestemming jij het liefst zou willen ontdekken en maak kans op een reis naar het land van je keuze!