< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Reisbegeleiding 8,0
Vervoer 9,1
Overnachtingen 9,6
Reisroute 9,2
9.3 16 beoordelingen
  • 10 28-02-16

    Wim Walgers

    Een geweldige ervaring. Deskundig expedition team en uitstekende verzorging aan boord

  • 10 13-01-16

    Olivera Pakovska

    Net terug van een fantastische expeditiereis op Antarctica. Ik heb hele leuke dagen gehad op Antarctica. Aan boord vele presentaties, lezingen en colleges gehad. Elke dag met zodiak een landing en rondvaart door de mooiste ijsbergen gemaakt en tussen verschillende soorten pinguïns gezeten. Daarnaast meerdere soorten zeehonden en twee soorten walvissen van dichtbij gezien. Kortom een onvergetelijke expeditie. Heel hartelijk dank voor de bemiddeling.

  • 9 29-12-15

    Ids Jorna

    Het was een geweldige rondreis. Bijzonder om dit continent te bezoeken wat nog zo onaangetast is door de mens. Sawadee had alles rondom deze Quark reis goed geregeld.

  • 10 29-12-15

    Eric Tromper

    Antarctica - Crossing the Circle. Dit is geweldige reis waarbij alles iedere dag goed is geregeld. Heel veel afwisseling en je hoeft je eigen geen dag te vervelen.

  • 9 06-02-15

    Jeroen Speelman

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 9 13-02-14

    Angeline Boef

    .

  • 9 13-01-14

    Milou Helmer

    ADEMBENEMEND!!!

  • 9 13-01-14

    Bernadette Helmer

    Prachtig!!!

  • 9 08-03-13

    Eric Tromper

    Het is zeer afwisselende groepsreis waarbij gebruik wordt gemaakt van alle manieren van transport. De mensen in Myanmar zijn erg vriendelijk en als westerse toerist ben je zelf ook een bezienswaardigheid. Myanmar heeft een zeer uitgebreidde hoeveelheid van kloosters, pagode's en tempels.

  • 8 06-02-13

    Sander Petit

    Een onvergetelijke ervaring.

  • 10 24-01-13

    Ids Jorna

    Ik vond het een geweldige rondreis. De vele bestemmingen die onderdeel waren van deze reis gaven een mooi beeld van de schoonheid van dit land. Logisch dat Nieuw Zeeland vaak als locatie dient voor films. Er gaat echter niets boven het zelf aanschouwen van deze schoonheid en de vriendelijkheid van de bevolking. Ik kan het iedereen aanraden, zeker ook als onderbreking van een koude winter. In februari met 25 graden een lekker drankje op een terrasje in Dunedin, wie wil dan nu niet.

  • 9 28-01-12

    Marije De Haan

    een super geweldige en adembenemende reis!! voordat ik op reis ging was dit een reis voor Once in a Lifetime... maar ik denk dat dit Twice in a Lifetime gaat worden..... ik moet nog een keer terug!!

  • 10 28-01-12

    Lilian Van Strien

    Een unieke ervaring, de mooiste reis die ik ooit gemaakt heb., , Maar die 4000 foto's uitzoeken die gemaakt zijn is wel een hoop werk hoor!

  • 10 24-02-11

    Eddy Van Espen

    Dit was voor ons de ultieme reis met de honderden ijsbergen en unieke landschappen

  • 10 24-02-11

    Monique Van Geertruyen

    Heb de laatste 15 jaar bijna heel de wereld gezien, maar deze reis was voor mij de ultieme.

  • 8 19-01-11

    Iet Maring

    Een fantastische reis naar een indrukwekkend gebied. Quark Expeditions is een prima organisatie. Er wordt bijzonder veel aandacht aan veiligheid besteed. De staf was ook uitermate goed en competent.

Rondreis Antarctica - Crossing the Circle

Voorbij de Zuidpoolcirkel

IJsformaties Antarctica
18 dagen vanaf € 11.398
Naar boven
 

Ruimere openingstijden
Op werkdagen van 09:00 tot 21:00 uur telefonisch bereikbaar


Laat je meevoeren naar de landen waar wij ons hart aan verloren hebben en droom tijdens het lezen van onze brochure weg naar jouw volgende bestemming. Brochure toegestuurd krijgen? Vraag 'm dan hier aan.

Jouw bestemming gevonden of heb je vragen? We zijn vanaf nu op werkdagen van 09:00 tot 21:00 uur bereikbaar en op zaterdag en zondag van 10:00 tot 17:00 uur!