< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Reisbegeleiding 8,0
Vervoer 8,0
Overnachtingen 7,0
Reisroute 10,0
9.4 17 beoordelingen
  • 10 11-12-15

    Aad Bijl

    Het was een belevenis om in een wereld van sneeuw en ijs rond te reizen over de zuidelijkste oceaan en vaak een landing of een zodiac cruise te maken op stranden met heel veel pinguins en pelsrobben en zeeolfanten.

  • 10 11-12-15

    Gemma Komen

    Onbeschrijflijk geweldige rondreis.

  • 8 25-01-15

    Aad Bijl

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 10 21-11-13

    Chrisje Plehiers

    Magisch en onovertroffen.

  • 10 21-11-13

    Luc Couwels

    Wij reizen al 37 jaar, waarvan 15 jaar met Sawadee. Wij hebben het geluk gehad heel veel van onze prachtige aardkloot te mogen bezoeken in al die jaren, meer dan honderd landen hebben we mogen ervaren, het ene al boeiender of mooier dan het andere, zodat men zou kunnen gaan denken, kan dit nog overtroffen worden ? Het antwoord : JA! De 'Falkland, South Georgia & Antarctica' reis doet dat, en met één woord zeg je alles 'magisch'.

  • 10 24-12-12

    Ria Van Den Haak

    Geweldig!!

  • 9 24-12-12

    Leen De Jong

    heel goed

  • 9 27-12-10

    Aaron Pool

    Deze reis is echt onbeschrijfelijk! De mooiste foto's en de prachtigste verhalen kunnen niet overbrengen hoe het is om deze reis te maken. De natuur is prachtig, de dieren zijn bijzonder en nieuwsgierig en de crew zeer enthousiasmerend. Al met al een reis die je moet maken!

  • 8 20-12-10

    Nicolette Van Waart

    Een geweldige ervaring, ruige zeeen, fantastische landschappen mede door het 24-uurslicht en heel bijzondere dieren. Ik heb een schat aan ervaringen en heel veel foto's mee naar huis genomen om na te genieten.

  • 10 12-12-10

    Lies Brandenburg

    Geweldig!

  • 9 20-02-10

    Margreet Sangers

    Een geweldige reis. Indrukwekkend. Prachtige natuur en de pinguins zijn echt geweldig. Organisatie ernaar toe was goed geregeld. De reis zelf waren alleen maar hoogtepunten. De zeedagen vielen mee. Overige dagen altijd 2 keer per dag van boord voor landingen en cruises.

  • 10 13-01-10

    Inge Rollfs Of Roelofs

    Van begin tot eind prima geregeld. Op de boot is geen kledingcode, neem dus niet te veel mee. Zeeziektepillen hebben ze klaarliggen. Ook een goede reis voor alleengaanden die een hut willen delen, wordt echt veel gedaan. Met eten schuift iedereen gewoon aan, geen punt.

  • 8 17-12-09

    Clementine Van Der Pluijm Dollimore

    Een fantastische reis, heb met volle teugen genoten, niet goed na te vertellen, je moet het meemaken.

  • 10 17-12-09

    Clementine Dollimore

    Een fantastische reis, heb met volle teugen genoten, niet goed na te vertellen, je moet het meemaken

  • 10 08-11-09

    Wanda Keesmaat

    Deze reis overtrof mijn verwachtingen! Ik ben een onvergetelijke ervaring rijker en zou zo weer dezelfde reis willen boeken! Buenos Aires De landingen op Antarctica Het eten op de boot was ook super!

  • 10 08-11-09

    Jeroen Meijer

    Mooie reis, goed verzorgd met transfers, expeditieleiding was erg goed. De hele cruise bij Antarctica was een hoogtepunt en werkelijk een van de mooiste reizen die ik ooit gemaakt heb.

  • 8

    Henk Teeuwissen

    De reis zelf was goed althans het reisdoel, maar de weg ernaar toe was niet goed georganiseerd. Antartica is een groot hoogtepunt!!

Rondreis Antarctica, Falklands en South Georgia

Koningspinguïns zover het oog reikt

Pinguïn, Antarctica, Falklands en South Georgia
24 dagen vanaf € 15.998
Naar boven