< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Reisbegeleiding 8,7
Vervoer 8,0
Overnachtingen 8,1
Reisroute 8,0
9.3 19 beoordelingen
  • 8 13-02-16

    Han Mellaard

    Het was een hele bijzondere rondreis die over het algemeen heel goed geregeld was.

  • 9 17-12-15

    Tanja Eichelsheim

    De cruise en de expedition staff waren geweldig. Aan de kant van Sawadee heb ik wel wat minpunten. Ik heb mijn vlucht gegeven 1 week van te voren ontvangen en dat was nadat ik vroeg waar het bleef. Er stond ook niet bij wat de maximaal gewicht was van de Aerolineas Argentinas vlucht. Dit was ik vergeten te vragen (het had er eigenlijk moeten staan) als ik dit gevraagd had had ik snel antwoord gehad vermoed ik want andere vragen werden snel beantwoord.

  • 10 26-11-15

    Anna Kluis

    Kort en bondig=GROOTS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!alles tot in de puntjes georganiseerd tijdens deze rondreis en alles op tijd en dat is ECHT vakantie.MIJN COMPLIMENTEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • 9 27-12-14

    Kitty Spaan

    Dit is een prachtige rondreis, onbeschrijflijke indrukken van een nog echt ongerept continent !

  • 10 23-11-14

    Gert Captein

    Alles was door de medewerkers van Sawadee tot in de puntjes geregeld. Alles klopte precies: de vliegreis naar Argentinië; transport van het vliegveld naar hotel en terug; het hotel was prima en midden in het bezienswaardige Buenos Aires en ook de reis naar Antarctica was helemaal af. Antarctica was voor mij de bestemming om eens geweest te zijn. De reis is prijzig, maar absoluut de moeite waard. Wat is de natuur daar onwijs mooi, het is net of je zelf in een natuurfilm zit. De schitterende witte landschappen, het vele wild zoals Orca's, walvissen, vele vogels en niet te vergeten drie verschillende soorten pinguïns. In de 5 dagen dat we bij Antarctica waren gingen we minimaal twee keer per dag met de zodiac naar land om daar rond te struinen. We zijn bij een Oekraïens onderzoekcentrum geweest, ook wat historie gezien bij een oud walviscentrum in een open vulkaan, een basis bezocht die is omgebouwd tot museum, wandelingen gemaakt langs pinguïns of een berg op voor de mooie vergezichten. Kortom, deze rondreis was helemaal af.

  • 10 05-11-14

    Marco Buunen

    De groepsreis overtrof alle verwachtingen. Het gedeelte wat Sawadee organiseerde was erg goed, het gedeelte van de partner Quark was perfect.

  • 9 08-12-13

    Joost Verbiest

    Woorden schieten te kort om uit te leggen hoeveel indruk deze reis op ons heeft gemaakt. Het landschap, wildlife en de gehele expeditie per ijsbreker zijn om nooit te vergeten!

  • 8 29-11-13

    André De Grauw

    goed

  • 10 21-02-13

    Geert Van Coillie

    beter dan verwacht

  • 9 21-02-13

    Ellen Van Nieuwkerk

    Antartica is onbeschrijfelijk mooi! Quark Expeditions biedt een fantastische reis: een leuk en deskundig expeditie-team, goed georganiseerd en prima schip.

  • 10 15-12-12

    Carolina Hut

    Fantastisch

  • 9 15-12-12

    Gert Harmsen

    Een magnifieke reis om nooit te vergeten. Mooie vergezichten over het ijs en het land, vele verschillende dieren zowel op het land als in en onder water.

  • ? 27-11-10

    Sander Van Tongeren

    Life changing.

  • 9 09-02-10

    Arjan De Groot

    Supermooi. Alle wildlife die ik kon zien, heb ik ook gezien: walvissen, 3 soorten pinguins, zeeluipaarden, zeehonden, zeeolifanten, albatrossen, zeeleeuwen, wit/blauwe ijsbergen en schotsen. Het weer op volle zeer rustig. Eten en logistiek aan boord perfect.

  • 10 13-01-10

    Harry Van Bulck

    Deze reis was een kindsdroom die nu werkelijkheid is geworden en het was nog adembenemender dan ik me voorstelde. Nog nooit was voor mij een reis zo af. Ooit wil ik nog eens in die richting, want dit was gewoon fantastisch.

  • ? 13-01-10

    Judith Vermeulen

    Je krijgt een goed idee van de zuid pool en de fotogenieke bewoners & ijsbergen. Quark expeditions voert een strak beleid, zijn erg bekwaam, eten aan boord is zeer goed, alles is tot in de puntjes georganiseerd, zeer schoon en ze zijn hulpvaardig en heel vriendelijk. Mocht je last hebben van zeeziekte moet je het eventueel 2 keer overdenken want je vaart 4 dagen door de Drake Passage.

  • 9 18-12-09

    Jeroen De Boer

    Probeer eerst de staatsloterij te winnen, daarna mits goed weer een geweldige ervaring

  • 9 17-12-09

    Arthur Vroklage

    De laatste ongerepte natuur in de wereld.

  • 10

    Clementine Dollimore

    Een fantastische reis, heb met volle teugen genoten, niet goed na te vertellen. Je moet het meemaken.

Rondreis Antarctica

Per boot naar het Witte Continent

Pinguïns rondreis Antarctica
16 dagen vanaf € 8.098
Naar boven
 

Ruimere openingstijden
Op werkdagen van 09:00 tot 21:00 uur telefonisch bereikbaar


Laat je meevoeren naar de landen waar wij ons hart aan verloren hebben en droom tijdens het lezen van onze brochure weg naar jouw volgende bestemming. Brochure toegestuurd krijgen? Vraag 'm dan hier aan.

Jouw bestemming gevonden of heb je vragen? We zijn vanaf nu op werkdagen van 09:00 tot 21:00 uur bereikbaar en op zaterdag en zondag van 10:00 tot 17:00 uur!