< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Klik hier voor meer informatie over onze beoordelingen of lees beoordelingen op Trustpilot.
Reisbegeleiding
Vervoer
Overnachtingen
Reisroute
9.2 6 beoordelingen
 • 10 21-12-16

  Helga Dierdorp

  Een geweldig mooie reis door Antarctica. Met de goede laarzen en parca-jas absoluut niet koud gehad. Genoten van het uitzicht op het ijslandschap, de gigantische hoeveelheid pinguïns, walvissen zeeleeuwen en zeeluipaarden. Aan boord was het heel aangenaam, gezellig, heerlijk eten, alles goed verzorgd.

 • 10 21-12-16

  Arjen Hijdra

  Goed georganseerd, professionele staf aan boord. Uitstekende sfeer.

 • 9 11-12-16

  Trudie Betlem

  Quark is een geweldige organisatie. Veel expertise aan boord. Heel flexibel in het aanpassen van het programma aan de weersomstandigheden. Alles aan boord was goed georganiseerd. Zowel de catering, als de service in de hutten. We zijn elke dag minimaal tweemaal per zodiac ofwel aan land gegaan, ofwel door een schtitterend gebied gevaren. veel lezingen met beelden gaven een extra dimensie aan de reis.

 • 8 09-02-13

  Frank Huisman

  Een bijzondere groepsreis naar een speciaal continent. Ik denk dat Sawadee dit soort reizen weinig boekt en dat daarom de nazorg minimaal is

 • 9 28-01-13

  Rolf Bouwmeester

  De expeditie naar Antarctica is een fantastische intensieve beleving van de natuur in haar extreme vormen. Landschap en ijsbeleving zijn overweldigend. Ontmoetingen met dieren, van pinguïns tot walvissen zijn bijzonder maar tegelijkertijd komen deze heel natuurlijk over. Dit alles onder de deskundige begeleiding van een professioneel team van gidsen. Dat maakt deze groepsreis zijn prijs ook volledig waar.

 • ? 11-12-10

  Hugo Koppes

  Duur, daardoor exclusief, maar de moeite waard.

Rondreis Antarctica - Vliegen en varen

Per vliegtuig naar het Witte Continent

IJsbergen Antarctica
12 dagen vanaf € 11.998 € 10.698
Naar boven
 

Maak kans op Bever cadeaukaart
ter waarde van € 250!

De zomer is ver te zoeken dus kun je vast wel iets gebruiken om je dag zonniger te maken. Wil je kans maken op een Bever cadeaukaart om artikelen aan te schaffen voor je volgende reis?

Door deelname schijf je je in voor de wekelijkse Sawadee nieuwsbrief. Sawadee respecteert jouw privacy en gebruikt hiervoor de richtlijnen vanuit de AVG wetgeving. Bekijk ons privacybeleid.