< Terug naar resultaten

Verblijf & vervoer

Hieronder volgt een selectie van de accommodaties die we gebruiken tijdens deze reis. In het geval dat we niet terecht kunnen in een bepaald hotel, wijken we uit naar een gelijkwaardige accommodatie.

Info over de accommodaties
Vervoer ter plaatse

Accommodatie tijdens de reis

  •  

    Rembrandt van Rijn - Groenland

    • image image
      eigen badkamer

    Het schip biedt plaats aan maximaal 33 passagiers. Er zijn twee gidsen die u aan land begeleiden tijdens de wandelingen. Tijdens het zeilen mag u helpen, maar het is niet verplicht. De Rembrandt van Rijn is gebouwd als haringlogger. In 1994 is het schip geheel verbouwd zodat het passagiers kan en mag vervoeren. Nu brengt het schip het vroege voorjaar en zomer door bij Spitsbergen en de nazomer bij Oost-Groenland. Het restaurant bevindt zich benedendeks. De lounge/bar bevindt zich bovendeks. Alle maaltijden (incl. koffie en thee) zijn inbegrepen in de reissom. We verblijven standaard in tweepersoons binnenhutten met stapelbed en privé douche/toilet. Je kunt er ook voor kiezen om tegen een meerprijs te verblijven in tweepersoons buitenhutten met patrijspoort. 

Accommodatie algemeen

Bij de reizen die in Reykjavik beginnen en eindigen is voorafgaand aan de bootreis 1 nacht inbegrepen én na de reis 1 nacht inbegrepen in een zeer comfortabel hotel in Reykjavik.

Aan boord slaap je standaard in een tweepersoons binnenhut met stapelbed, privé douche/toilet (1 hut). 

Het is mogelijk om een tweepersoons buitenhut te nemen, maar deze heeft uiteraard een ander prijskaartje. Ook is er een meerprijs voor een éénpersoonskamer. Deze is ongeveer anderhalf maal de reguliere prijs. Dit is altijd op aanvraag; het aantal éénpersoons hutten is zeer beperkt.

Ben je met 3 personen en wil je graag in een 3-pers hut verblijven? Het is ook mogelijk om een driespersoon binnenhut te nemen. Vraag aan onze medewerkers naar de mogelijkheden en prijzen. 

Kamerindeling en éénpersoonskamer

icon_man icon_man Als je met z'n tweeën op reis gaat, deel je samen een kamer (of tent indien van toepassing). Je kunt kiezen tussen een 'twin' of een 'double'. Een twin-kamer heeft twee aparte bedden; een double heeft een tweepersoonsbed. Sommige hotels hebben alleen maar twin-kamers en soms zijn alle doubles al vergeven waardoor je toch twee aparte bedden hebt.
icon_man icon_man icon_jongen Als je met z’n drieën op reis gaat, deel je samen een kamer (of tent). In veel gevallen houdt een driepersoonskamer in dat er een extra bed in een gewone tweepersoonskamer bijgezet wordt.
icon_man icon_man icon_jongen icon_jongen Als je met meer dan 3 personen op reis gaat, dan proberen wij om twee kamers naast elkaar te boeken. We kunnen dit echter niet garanderen.

Bij het maken van de boeking kun je opgeven wat voor kamerindeling je wenst.

 Vervoer ter plaatse

Rondreis per zeilboot naar Oost-Groenland

Binnenkort boekbaar.

Zeilschip de Rembrandt van Rijn in Groenland
Naar boven