< Terug naar resultaten

Verblijf & vervoer

Hieronder volgt een selectie van de accommodaties die we gebruiken tijdens deze reis. In het geval dat we niet terecht kunnen in een bepaald hotel, wijken we uit naar een gelijkwaardige accommodatie.

Info over de accommodaties
Vervoer ter plaatse

Accommodatie tijdens de reis

 •  

  Antigua - Spitsbergen

  • image image
   eigen badkamer

  Het zeer sfeervolle zeilschip Antigua heeft ruimte voor 32 passagiers, die verblijven in 16 tweepersoonshutten met eigen badkamer. Oorspronkelijk gebouwd als visserschip in 1957, begin jaren ’90 omgebouwd tot een zeilschip dat uitermate geschikt is voor avontuurlijke reizen in de Arctische wateren. Behoedzaam, stijlvol en traditiebewust heeft het schip een metamorfose ondergaan. Afgelopen winter heeft het schip opnieuw een verbouwing ondergaan, waarbij het 7 meter verlengd is.Het schip heeft een zeer ervaren Nederlands-, Engels- en Duitssprekende bemanning en een bijzondere uitstraling. Zeilervaring is niet nodig.


 •  

  Clarion Collection Hotel - Bodø

  • image image
   wifi
  • image image
   eigen badkamer

  Dit hotel is zeer gunstig gelegen in het centrum van Bodø en de haven. Het ligt op loopafstand van diverse winkels en eetgelegenheden. De kamers zijn comfortabel ingericht en het personeel is bijzonder vriendelijk en hulpvaardig. Het ontbijt is lekker en gevarieerd. Een fijn hotel om de reis te beginnen. 

 •  

  Thon Hotel - Bodø

  • image image
   wifi
  • image image
   eigen badkamer
  Het Thon hotel ligt vlak bij de haven van Bodø. De kamers zijn voorzien van een frisse inrichting met minibar, eigen badkamer, leunstoel en wifi. In het restaurant is het mogelijk om te lunchen, dineren en kleine gerechten te bestellen.

Accommodatie algemeen

 Vervoer ter plaatse

Driemaster Antigua
Oorspronkelijk gebouwd als vissersschip in 1957, is de Antigua begin jaren ’90 omgebouwd tot een zeer sfeervol zeilschip. Behoedzaam, stijlvol en traditiebewust heeft het schip een metamorfose ondergaan. Het zeer sfeervolle zeilschip is 49,5 m lang en 7,13 m breed. Er zijn 2 zodiacs aan boord. Het heeft ruimte voor 32 passagiers, die verblijven in 16 tweepersoons hutten met eigen badkamer. Het heeft een zeer ervaren Nederlands-, Engels- en Duitssprekende bemanning en een bijzondere uitstraling.

Tijdens deze reizen wordt er zoveel mogelijk gebruik gemaakt van de masten, maar er worden zeker ook stukken op de motor gevaren. Zeilervaring is niet nodig. Meehelpen aan boord geschiedt op vrijwillige basis. De primaire aandacht op deze reizen richt zich op de excursies onderweg.

Rondreis met de Antigua

Van Bodø langs de Noorse kust via Bereneiland naar Spitsbergen

Zeilschip Antigua, Noordpool
16 dagen vanaf € 3.695
Naar boven