< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Reisbegeleiding 9,2
Vervoer 9,0
Overnachtingen 8,8
Reisroute 9,6
9.0 43 beoordelingen
  • 8 17-05-18

    Suzanne Onderwater

    Fantastische belevenis; allemaal nieuwe ervaringen, het programma, verblijven op een boot, landschappen, flora en fauna en de intense kou.

  • 9 17-05-18

    Roelf Landegge

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 9 17-05-18

    Celestine Jansen

    Ongelooflijke ervaring. Elke dag opnieuw verwondering. Mede dankzij een uiterst gemotiveerde crew was elke dag een beleving. Niets was hen teveel. Goede communicatie. Veel kennis over landschap, dieren, geschiedenis enz. werd gedeeld. Talrijke wandelingen voor elk wat wils. Verschillende dieren gespot. En ook op culinair gebied werden we verwend. De reis bracht mij meer dan verwacht alles in een aangename sfeer.

  • 10 17-05-18

    Lucy Toonstra

    Een geweldige gevarieerde reis. Door een depressie voor de kust van Noorwegen werd er besloten om eerder de oversteek naar spitsbergen te maken. Hierdoor hadden we 6 dagen volle dagen op spitsbergen en zijn we zelfs op 79grd noord geweest!! De bemanning heeft er alles aan gedaan om zoveel mogelijk uit de reis te halen, niks was teveel. Het eten was uitstekend. Ik heb een complex dieet en ben enorm in de watten gelegd door de kok!! Ook hebben we het enorm getroffen met de groep. We hebben veel plezier gehad en veel gezien en gedaan. Het landschap was prachtig en de dierenwereld gevarieerd. We hebben 1 walvis, balugas, rendieren, verschillende soorten robben, vogels en walrussen gespot en op de valreep nog een ijsbeer! De kers op de taart! Wat kun je je nog meer wensen....

  • 9 17-05-18

    Gabi Van Den Hoek

    Vanaf het monent dat we in Bodo aan boord van de Antigua stapten tot het moment dat we in Longyearbyen weer van boord gingen was deze reis een aaneenschakeling van bijzondere, mooie en indrukwekkende momenten. Het schip, de bemanning, het eten, de fjorden in Noorwegen, de oversteek via Bereneiland en natuurlijk de eindbestemming Spitsbergen. Reizen is voor mij een manier om dierbare herinneringen te creeren waar ik met een warm gevoel op terug kan kijken. En dat is met deze reis zeker gelukt.

  • 9 17-05-18

    Pauli Rolfes

    Het was een prachtige reis, een en al natuur. Een reis om nooit meer te vergeten.

  • 9 17-05-18

    Dick De Graaf

    Goed georganiseerde reis met deskundige en vriendelijke bemanning. Wandeltochten olv gids waren zeer de moeite waard. Al met al een geweldige vakantie.

  • 9 17-05-18

    Marianne Van Adrichem

    Geweldige afwisselende reis met heel veel indrukken. Alles begeleid door twee zeer deskundige gidsen. Deze mensen bezitten de gave om zeer boeiend en inhoudelijk veel te vertellen. De verzorging op het schip was super. Voelden ons zeer verwend door een ieder. Top team!!

  • 9 17-05-18

    Theo Molenaar

    Een reis die als geen ander unieke ervaringen biedt.

  • 9 18-05-17

    Vera Haring

    Fantastisch verlopen. Een indrukwekkende reis door de prachtige natuur en het bijzonder zonnige weer. Daardoor viel het meestal niet op dat het 0* was.

  • 9 18-05-17

    Richard Vries

    Bijzondere reis. Het schip en de bemanning waren top, het eten was voortreffelijk en gevarieerd, de tweepersoons hut was prima met de voorzieningen en de inzet van de bemanning was geweldig. Alleen jammer dat we geen ijsberen hebben gezien, dat kan beter 😉

  • 10 18-05-17

    Henk Van Buuren

    Een van onze mooiste reizen ooit, een geweldige ervaring. Alles klopte, we kunnen geen punten noemen die verbetering zouden behoeven.

  • 10 18-05-17

    Anneke Boers

    Tot in de puntjes georganiseerd. Altijd goed inspelend op de weersomstandigheden. Goede rustig varende kapitein. Prima Expeditieleider. Uitstekende kok. enz.enz.

  • 10 18-05-17

    Jolanda Krijgsman

    Fantastische reis mede dankzij de Antigua en haar crew! We hebben zoveel gezien en mee gemaakt. Wat een unieke plek.

  • 9 18-05-17

    Martin Vietsch

    Fantastische reis met een fantastische bemanning en gidsen, waarbij je op onvoorstelbare mooie en afgelegen plekken komt. Echt een aanrader.

  • 9 18-05-17

    Rita Mettinkhof

    Alles was goed georganiseerd, zowel hotel, vlieg- als de bootreis, ook veel wildlife kunnen aanschouwen, alleen de ijsbeer ontbreekt. Pluspunt was zeker onze kok aan boord, hij maakte van alles een feest, een genot. Ook de reisleider wist overal een antwoord op en voor de bemanning was niets te veel. M.a.w. prijs, kwaliteit was uitstekend.

  • 9 18-05-17

    Oscar Leenders

    mooie afwisselende reis op een mooie boot met uitstekende bemanning en een perfecte kok. Een overweldigende natuur en gedurende de hele reis kans op dieren. De blauwe vinvis, overige walvissen, dolfijnen, rendieren etc..

  • 10 19-05-16

    Miriam Claessens

    Het concept is geweldig. Kleinschalig kwetsbare natuur bezoeken en als je wil kun je helpen de resten van onze samenleving op te ruimen. Dit bestaat uit plastic van de stranden en kustlijn ruimen. Een trieste zaak dat daar zoveel te ruimen is.

  • 8 19-05-16

    Maarten Monhemius

    Mooie rondreis naar een bijzonder gebied! Uitstekende verzorging aan boord en zeer goede bevlogen gidsen. Realiseer je wel dat twee weken samen op een boot niet iedereen makkelijk zal vallen! Helaas hadden we niet veel geluk met het spotten van wildlife, maar al met al een prima georganiseerde reis die je voor een redelijk bedrag naar een heel bijzonder gebied brengt.

  • 9 19-05-16

    Mark Franken

    Schitterende rondreis, fantastisch uitgevoerd, niets dan lof

Rondreis met de Antigua

Van Bodø langs de Noorse kust via Bereneiland naar Spitsbergen

Zeilschip Antigua, Noordpool
16 dagen vanaf € 3.695
Naar boven