< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Reisbegeleiding 9,2
Vervoer 9,0
Overnachtingen 8,8
Reisroute 9,6
9.0 34 beoordelingen
 • 9 18-05-17

  Vera Haring

  Fantastisch verlopen. Een indrukwekkende reis door de prachtige natuur en het bijzonder zonnige weer. Daardoor viel het meestal niet op dat het 0* was.

 • 9 18-05-17

  Richard Vries

  Bijzondere reis. Het schip en de bemanning waren top, het eten was voortreffelijk en gevarieerd, de tweepersoons hut was prima met de voorzieningen en de inzet van de bemanning was geweldig. Alleen jammer dat we geen ijsberen hebben gezien, dat kan beter 😉

 • 10 18-05-17

  Henk Van Buuren

  Een van onze mooiste reizen ooit, een geweldige ervaring. Alles klopte, we kunnen geen punten noemen die verbetering zouden behoeven.

 • 10 18-05-17

  Anneke Boers

  Tot in de puntjes georganiseerd. Altijd goed inspelend op de weersomstandigheden. Goede rustig varende kapitein. Prima Expeditieleider. Uitstekende kok. enz.enz.

 • 10 18-05-17

  Jolanda Krijgsman

  Fantastische reis mede dankzij de Antigua en haar crew! We hebben zoveel gezien en mee gemaakt. Wat een unieke plek.

 • 9 18-05-17

  Martin Vietsch

  Fantastische reis met een fantastische bemanning en gidsen, waarbij je op onvoorstelbare mooie en afgelegen plekken komt. Echt een aanrader.

 • 9 18-05-17

  Rita Mettinkhof

  Alles was goed georganiseerd, zowel hotel, vlieg- als de bootreis, ook veel wildlife kunnen aanschouwen, alleen de ijsbeer ontbreekt. Pluspunt was zeker onze kok aan boord, hij maakte van alles een feest, een genot. Ook de reisleider wist overal een antwoord op en voor de bemanning was niets te veel. M.a.w. prijs, kwaliteit was uitstekend.

 • 9 18-05-17

  Oscar Leenders

  mooie afwisselende reis op een mooie boot met uitstekende bemanning en een perfecte kok. Een overweldigende natuur en gedurende de hele reis kans op dieren. De blauwe vinvis, overige walvissen, dolfijnen, rendieren etc..

 • 10 19-05-16

  Miriam Claessens

  Het concept is geweldig. Kleinschalig kwetsbare natuur bezoeken en als je wil kun je helpen de resten van onze samenleving op te ruimen. Dit bestaat uit plastic van de stranden en kustlijn ruimen. Een trieste zaak dat daar zoveel te ruimen is.

 • 8 19-05-16

  Maarten Monhemius

  Mooie rondreis naar een bijzonder gebied! Uitstekende verzorging aan boord en zeer goede bevlogen gidsen. Realiseer je wel dat twee weken samen op een boot niet iedereen makkelijk zal vallen! Helaas hadden we niet veel geluk met het spotten van wildlife, maar al met al een prima georganiseerde reis die je voor een redelijk bedrag naar een heel bijzonder gebied brengt.

 • 9 19-05-16

  Mark Franken

  Schitterende rondreis, fantastisch uitgevoerd, niets dan lof

 • 8 19-05-16

  Barbara Post

  Er is geen omschrijving ingevuld

 • 10 19-05-16

  Thordis Framhein

  Er is geen omschrijving ingevuld

 • 8 19-05-16

  Robert-Jan Kapma

  De boottocht met de Antigua was goed verzorgd, ook met ecologische en gebiedstechnische informaties.

 • 8 19-05-16

  Patricia Ketting

  Er is geen omschrijving ingevuld

 • 8 19-05-16

  Huibert Hosper

  Er is geen omschrijving ingevuld

 • 9 19-05-16

  Jan Willem Kroone

  Een fantastische reis, Noorwegen is een mooi land, de Lofoten bijzondere eilanden. En wie komt er nu op Bereneiland? Spitsbergen is echt een schitterende eialndengroep, zo kort bij de Noordpool, mooie bergen en toendra, met rendieren, poolvossen en meer. Daarnaast is het zeilschip de Antigua een prachtig schip om mee te varen. De bemanningen de expeditieleiders doen echt alles er aan om het voor de passagiers een onvergetelijke tocht te maken.

 • 9 19-05-16

  Emiel Meulemans

  Alles was tot in de puntjes verzorgd. Het comfort op het schip was zeer goed en de kok maakte er iedere dag uitstekende en gevarieerde maaltijden. Het is verbazend hoe hij iedere dag zo feestmaaltijden op tafel kon zetten. Ook voor de bemanning was niets te veel om het ons zo aangenaam mogelijk te maken. De reisleiding met bijhorende uitleg bij iedere uitstap was zeer professioneel. Iemand met jarenlange ervaring en spreekt met kennis van zaken.

 • 8 19-05-16

  Karin Van Leeuwen

  Er is geen omschrijving ingevuld

 • 9 19-05-16

  Meinou Kok

  Schitterende landschappen, een uniek dierenleven, prachtige natuur, rust en ruimte. De reis was een unieke ervaring. Ik heb nooit zo vaak kippenvel op vakantie gehad als deze keer. Dat kwam niet door de kou, maar door orka's die onder het schip doorzwommen, het knisperen van gletsjerijs, speelse rendieren en nieuwsgierige walrussen. De oversteek naar Spitsbergen was een belevenis op zich. De verzorging aan boord was uitstekend. Drie keer per dag stond er een lekkere maaltijd klaar en tussendoor ook regelmatig wat lekkers. De bemanning deed hun best om de reis zo comfortabel mogelijk te maken en stond altijd op de uitkijk voor iets moois of bijzonders. Het was een reis om nooit te vergeten

Rondreis met de Antigua

Van Bodø langs de Noorse kust via Bereneiland naar Spitsbergen

Zeilschip Antigua, Noordpool
16 dagen vanaf € 3.695 € 3.495
Naar boven
 

De leukste Zuid-Afrika blogs & video’s
Woeste bergen, wilde kusten en stille baaien…

Overweeg je een reis naar Zuid-Afrika? Videoreporter Sem ging in met ons mee en legde zijn reis vast in een aantal mooie video’s.