< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Reisbegeleiding 9,2
Vervoer 9,0
Overnachtingen 8,8
Reisroute 9,6
8.8 26 beoordelingen
 • 10 19-05-16

  Miriam Claessens

  Het concept is geweldig. Kleinschalig kwetsbare natuur bezoeken en als je wil kun je helpen de resten van onze samenleving op te ruimen. Dit bestaat uit plastic van de stranden en kustlijn ruimen. Een trieste zaak dat daar zoveel te ruimen is.

 • 8 19-05-16

  Maarten Monhemius

  Mooie rondreis naar een bijzonder gebied! Uitstekende verzorging aan boord en zeer goede bevlogen gidsen. Realiseer je wel dat twee weken samen op een boot niet iedereen makkelijk zal vallen! Helaas hadden we niet veel geluk met het spotten van wildlife, maar al met al een prima georganiseerde reis die je voor een redelijk bedrag naar een heel bijzonder gebied brengt.

 • 9 19-05-16

  Mark Franken

  Schitterende rondreis, fantastisch uitgevoerd, niets dan lof

 • 8 19-05-16

  Barbara Post

  Er is geen omschrijving ingevuld

 • 10 19-05-16

  Thordis Framhein

  Er is geen omschrijving ingevuld

 • 8 19-05-16

  Robert-Jan Kapma

  De boottocht met de Antigua was goed verzorgd, ook met ecologische en gebiedstechnische informaties.

 • 8 19-05-16

  Patricia Ketting

  Er is geen omschrijving ingevuld

 • 8 19-05-16

  Huibert Hosper

  Er is geen omschrijving ingevuld

 • 9 19-05-16

  Jan Willem Kroone

  Een fantastische reis, Noorwegen is een mooi land, de Lofoten bijzondere eilanden. En wie komt er nu op Bereneiland? Spitsbergen is echt een schitterende eialndengroep, zo kort bij de Noordpool, mooie bergen en toendra, met rendieren, poolvossen en meer. Daarnaast is het zeilschip de Antigua een prachtig schip om mee te varen. De bemanningen de expeditieleiders doen echt alles er aan om het voor de passagiers een onvergetelijke tocht te maken.

 • 9 19-05-16

  Emiel Meulemans

  Alles was tot in de puntjes verzorgd. Het comfort op het schip was zeer goed en de kok maakte er iedere dag uitstekende en gevarieerde maaltijden. Het is verbazend hoe hij iedere dag zo feestmaaltijden op tafel kon zetten. Ook voor de bemanning was niets te veel om het ons zo aangenaam mogelijk te maken. De reisleiding met bijhorende uitleg bij iedere uitstap was zeer professioneel. Iemand met jarenlange ervaring en spreekt met kennis van zaken.

 • 8 19-05-16

  Karin Van Leeuwen

  Er is geen omschrijving ingevuld

 • 9 19-05-16

  Meinou Kok

  Schitterende landschappen, een uniek dierenleven, prachtige natuur, rust en ruimte. De reis was een unieke ervaring. Ik heb nooit zo vaak kippenvel op vakantie gehad als deze keer. Dat kwam niet door de kou, maar door orka's die onder het schip doorzwommen, het knisperen van gletsjerijs, speelse rendieren en nieuwsgierige walrussen. De oversteek naar Spitsbergen was een belevenis op zich. De verzorging aan boord was uitstekend. Drie keer per dag stond er een lekkere maaltijd klaar en tussendoor ook regelmatig wat lekkers. De bemanning deed hun best om de reis zo comfortabel mogelijk te maken en stond altijd op de uitkijk voor iets moois of bijzonders. Het was een reis om nooit te vergeten

 • 8 16-01-16

  Mark Franken

  Boeiend, afwisselend, vriendelijke gastvrije mensen en volkomen veilig

 • 9 30-10-15

  Barbara Post

  Er is geen omschrijving ingevuld

 • 9 21-05-15

  Ralph Torcque

  Een reis die alle verwachtingen heeft overtroffen! Geholpen door het mooie weer en een compleet pakket aan wildlife is de zeilreis met zeilschip de Antigua van Bodø, door de Lofoten en Vesteralen, via Bereneiland naar Spitsbergen een overweldigende ervaring geweest!

 • 9 21-05-15

  Erik Lefevre

  De eerste kennismaking met de 'arctische schoonheid' en pure natuur van Noorwegen , de Lofoten eilandengroep en Spitsbergen , in combinatie met een avontuurlijk verblijf aan boord van een driemaster zeilschip kon niet beter zijn verlopen.... ook omdat zowat àlle belangrijke factoren mee zaten, niet in het minst door de professionele & sterk geëngageerde bemanning van de ANTIGUA en de deskundige reisbegeleiders! Hun enthousiasme werkte aanstekelijk op de hele groep avonturiers & sea life spotters, er heerste daardoor een sfeer van sterke verbondenheid met de arctische natuurpracht van de adembenemende berglandschappen en gletschers, die tot aan de zee reikten... De excursies aan land werden voorgegaan door een verzorgde 'presentation' van het doel der excursie door de reisbegeleiders, zodat iedereen goed geïnformeerd was en op een intense manier van de excursie kon genieten.... De actieve deelname aan het hijsen & strijken van de zeilen bood dan weer de kans om aan den lijve te ondervinden wat het betekent om 'in wisselende weersomstandigheden' te varen en om afhankelijk te zijn van de wind... Dankzij de alertheid én ervaring van de bemanning waren we in de gelegenheid om 'the big five' van de arctische wereld van nabij te observeren : orka's , bultruggen, walrussen, zeerobben en zelfs nieuwsgierige ijsberen die tot vlakbij het voor anker liggende schip kwamen ! Een unieke reiservaring, die aanspoort om gelijkaardige 'poolstreek' reizen te overwegen...

 • 10 21-05-15

  Ralph Torcque

  Een reis die alle verwachtingen heeft overtroffen! Geholpen door het mooie weer en een compleet pakket aan wildlife is de zeilreis met zeilschip de Antigua van Bodé, door de Lofoten en Vesteralen, via Bereneiland naar Spitsbergen een overweldigende ervaring geweest!

 • 8 21-05-15

  Aad Weltevreden

  Bijzondere rondreis die bracht wat beloofd werd. Vantevoren was duidelijk dat het programma niet altijd gevolgd kon worden. Dat klopte, desondanks wist de kapitein en de gids op leuke en interessante plaatsen aan land gaan

 • 9 21-05-15

  Erik Lefevre

  De eerste kennismaking met de 'arctische schoonheid' en pure natuur van Noorwegen , de Lofoten eilandengroep en Spitsbergen , in combinatie met een avontuurlijk verblijf aan boord van een driemaster zeilschip kon niet beter zijn verlopen.... ook omdat zowat álle belangrijke factoren meezaten , niet in het minst door de professionele & sterk geëngageerde bemanning van de ANTIGUA en de deskundige reisbegeleiders ! Hun enthoesiasme werkte aanstekelijk op de hele groep avonturiers & sea life spotters , er heerste daardoor een sfeer van sterke verbondenheid met de arctische natuurpracht van de adembenemende berglandschappen en gletschers , die tot aan de zee reikten... De excursies aan land werden voorgegaan door een verzorgde 'presentation' van het doel der excursie door de reisbegeleiders, zodat iedereen goed geïnformeerd was en op een intense manier van de excursie kon genieten.... De actieve deelname aan het hijsen & strijken van de zeilen bood dan weer de kans om aan den lijve te ondervinden wat het betekent om 'in wisselende weersomstandigheden' te varen en om afhankelijk te zijn van de wind... Dankzij de alertheid én ervaring van de bemanning waren we in de gelegenheid om 'the big five' van de arctische wereld van nabij te observeren : orka's , bultruggen, walrussen, zeerobben en zelfs nieuwsgierige ijsberen die tot vlakbij het voor anker liggende schip kwamen ! Een unieke reiservaring , die aanspoort om gelijkaardige 'poolstreek' reizen te overwegen...

 • 10 21-05-15

  Susanne Moret

  Er is geen omschrijving ingevuld

Rondreis met de Antigua

Van Bodø langs de Noorse kust via Bereneiland naar Spitsbergen

Zeilschip Antigua, Noordpool
16 dagen vanaf € 3.525
Naar boven
 

Stem & Win
Maak kans op een gratis reis

Laat ons weten welke bestemming jij het liefst zou willen ontdekken en maak kans op een reis naar het land van je keuze!