< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Klik hier voor meer informatie over onze beoordelingen of lees beoordelingen op Trustpilot.
Reisbegeleiding
Vervoer
Overnachtingen
Reisroute
9.8 6 beoordelingen
 • 10 21-08-12

  Chrisje

  Zeer mooie rondreis, met prachtige natuur en indrukwekkende dieren

 • 10 21-08-12

  Luc

  Een onvergetelijke rondreis, waarbij je in een majestueze natuur vertoeft, je kennis maakt met de bijzondere Eskimo cultuur en oog in oog komt te staan met tot de verbeelding sprekende dieren zoals muskusossen, walrussen en de 'vertederende' ijsberen, gewoon alles overtreffend!

 • 9 20-08-11

  Johan

  Een onvergetelijke reis. Je moet echt het formaat van de ijsbergen van dicht bij hebben mee gemaakt, om te beseffen hoe groot ze zijn. De kleuren van de flora op Groenland zijn niet te beschrijven. Ik had al foto's gezien, maar dat je echt zulke diepe kleuren hebt is onbeschrijfelijk. Tenslotte is niets zo mooi als het zien van dieren in het wild, en dan in het bijzonder ijsberen, rendieren en zo'n schattige poolhaas.

 • 10 20-07-10

  Joly

  Het is een reis om nooit te vergeten!

 • 10 16-07-10

  Louise

  Deze reis heeft aan meer dan mijn verwachtingen voldaan. We hebben het geluk gehad alle dieren te zien die zo kenmerkend zijn voor deze gebieden. De lezingen en alle informatie aan boord waren interessant en goed te volgen. De reisleiding was enthousiast en begaan met de natuur en al wat daarin leeft.

 • 10 16-07-10

  Dick

  De Spitsbergen, Groenland en Ijsland reis met de Akademik Shokalskyi in juli 2010 wea een onvergetelijke ervaring. Klein expeditieschip met een buitengewoon enthousiaste bemanning en een buitengewoon professionele en enthousiaste expeditiestaf (geologen, biologen, historici). Een studiereis met een authentieke expeditiesfeer. Interessante lezingen en meerdere zodiaclandingen per dag. Spannende reis met buitengewoon veel respect voor de natuur, bij nestelende vogels bijvoorbeeld maakten we ruime omwegen. De natuur is meer dan overweldigend gebleken! Eigenlijk, boven verwachting alles gezien, walrussen, ijsberen, walvissen, dolfijnen, muskusossen, de verscheidenheid aan vogels, etc. Gezellig internationaal reisgezelschap. De reis heeft op ons onuitwisbare indrukken achtergelaten. We gaan hier zeker wat mee doen.... deze natuurgebieden moeten behouden blijven....

Rondreis Van Spitsbergen, naar Groenland & IJsland

Zuidwaartse route - ijsberen en geisers

Van Spitsbergen, naar Groenland & IJsland
16 dagen vanaf € 14.198 € 12.198
Naar boven
 

Informatiedag Amsterdam
Zondag 22 juni 2019

 • Laat je inspireren door diverse reispresentaties over o.a. India&Nepal, Australië en Costa Rica. 
 • Maak kennis met de mensen achter de schermen.
 • Doe inspiratie op voor je volgende reis.

Kom je ook? Meld je gratis & vrijblijvend aan.