< Terug naar resultaten

Rondreis Australië Ruig en Ongerept

Oneindig rode Outback

Waarom deze reis?

Zwaarte van deze reis

 • Zwaarte van de reis

  arrow
  • image

   Zeer lichte reis met nauwelijks lange reisdagen en/of lichte dagwandelingen

  • image

   Lichte reis met weinig lange reisdagen en/of lichte dagwandelingen

  • image

   Licht avontuurlijke reis met enkele lange reisdagen en/of zwaardere (dag)wandelingen

  • image

   Avontuurlijke reis met meerdere lange reisdagen en/of zwaardere, meerdaagse wandelingen

  • image

   Zeer avontuurlijke reis met meerdere lange reisdagen en/of zware meerdaagse wandelingen

  image
 • Comfort van de overnachtingen

  arrow
  • image

   Comfortabele hotels afgewisseld met veel basic (kampeer)overnachtingen

  • image

   Comfortabele hotels afgewisseld met meerdere basic (kampeer)overnachtingen

  • image

   Comfortabele hotels afgewisseld met enkele basic (kampeer)overnachtingen

  • image

   Comfortabele hotels

  • image

   Zeer comfortabele hotels

  image
Deze reis is op dit moment helaas niet boekbaar. Bekijk andere reizen in Australië

Route daagse rondreis Australië Ruig en Ongerept

Op je swag in de billabong bij een vuurtje tucker uit je billy eten. Brabbeltaal? Niet als je door de oneindige rode Outback van Australië gereisd hebt. Gracieuze manta’s, hoppende kangoeroes, vreemde omgekeerde bomen en slapen onder de sterren maken dit Australische avontuur helemaal af.

Dit is een actieve kampeerreis door het westen van Australië met veel mogelijkheden tot wandelen, klimmen, zwemmen en het ervaren van het buitenleven in de Outback. Alle reizen worden begeleid door een lokale Engelstalige reisbegeleider.We maken gebruik van hotels en meerpersoonskamers in hostels. Tijdens de 12 kampeerovernachtingen slaap je niet in tenten maar in swags: canvas omhulsels voor je slaapzak onder de blote hemel.Van Perth naar Broome maken we gebruik van een gewone kleine bus met aanhanger. Vanwege het ruigere werk in de Kimberley en de Bungle Bungles maken we van Broome tot Darwin gebruik van een 4x4-truck. Met name aan het begin van de reis zijn er lange reisdagen. Zwemmen met manta’s en haaien Perth, de hoofdstad van Western Australia, en zusterstadje Fremantle zijn rustige en heerlijk relaxte steden om Australië mee te beginnen. Meer naar het noorden is het azuurblauwe water van de Indische Oceaan een thuis voor een ongelooflijke verscheidenheid aan zeeleven. Bij Monkey Mia komen dolfijnen tot bij het strand om zich te laten voeren. Snorkelend of duikend is nog veel meer te ontdekken onder water. Kijk niet verbaasd op als je grote schildpadden of kleine haaien voorbij ziet komen. Het is zelfs mogelijk om zij aan zij met meters grote reuzenmanta’s te zwemmen. Kloven en watervallen Door Karijini National Park lopen vele rivieren en diepe kloven die garant staan voor uitdagende wandelingen over rotspartijen en smalle richels - soms met behulp van touwen en ladders. Als beloning wachten poelen en watervallen waarin het heerlijk afkoelen is. Krokodillen in de Outback De Kimberley is een verlaten hoek van Australië van rivieren vol krokodillen, mysterieuze boab-bomen en natuurlijk de eindeloze savanne en rode aarde van de Outback. De Bungle Bungles is een bizar rotslandschap dat je al wandelend en (optioneel) per vliegtuig kan bekijken. Slapend in je swag onder de sterren naast een kampvuurtje, luisterend naar de krekels en andere geluiden van deze verlaten wereld, ervaar je het ultieme Crocodile Dundee-gevoel.

Rondreis Australië Ruig en Ongerept

Momenteel niet boekbaar.
Ik blijf graag op de hoogte.

image
×
Bedankt, we houden je op de hoogte
Naar boven
 

Hoe goed ken jij Peru?
Win een reis naar het land van de inca's

Hoe is het gesteld met jouw geografische kennis van Peru? Weet jij op de kaart de belangrijkste highlight moeiteloos aan te wijzen? Speel mee met ‘Het Peru Mysterie’ en maak kans op een reis naar dit fascinerende land.