< Terug naar resultaten

Verblijf & vervoer

Hieronder volgt een selectie van de accommodaties die we gebruiken tijdens deze reis. In het geval dat we niet terecht kunnen in een bepaald hotel, wijken we uit naar een gelijkwaardige accommodatie.

Info over de accommodaties
Vervoer ter plaatse

Accommodatie algemeen

Op Tahiti overnacht je in het uiterst comfortabele Hotel Hilton Resort Tahiti, dat aan de kust in de buurt van Papeete ligt. Het heeft alle faciliteiten die je van een groot internationaal hotel mag verwachten: air-conditioned kamers, internet, bars en restaurants, gym, wasserij en geldwisselaars. Op de Hao Atol zijn de toeristische faciliteiten nog zeer eenvoudig en is er geen hotelinfrastructuur. Gedurende twee nachten slapen we in tenten op onze eigen eclips camping. Hiervoor moet je een lichtgewicht slaapzak meenemen. Voor de rest van de kampeeruitrusting wordt gezorgd.

Kamerindeling en éénpersoonskamer

icon_man Als je alleen op reis gaat hoef je geen éénpersoonskamertoeslag te betalen. We gaan er dan wel vanuit dat je een kamer (of tent indien van toepassing) deelt met een medereiziger van hetzelfde geslacht.
icon_man icon_man Als je met z'n tweeën op reis gaat, deel je samen een kamer (of tent). Je kunt kiezen tussen een 'twin' of een 'double'. Een twin-kamer heeft twee aparte bedden; een double heeft een tweepersoonsbed. Sommige hotels hebben alleen maar twin-kamers en soms zijn alle doubles al vergeven waardoor je toch twee aparte bedden hebt.
icon_man icon_man icon_man Als je met z'n drieën op reis gaat, delen twee personen een 'double' of 'twin' kamer (of tent) en één deelnemer wordt ingedeeld in een twin-kamer (of tent) met een andere medereiziger van hetzelfde geslacht.

Bij het maken van de boeking kun je opgeven wat voor kamerindeling je wenst.

 Vervoer ter plaatse

De transfers van en naar de luchthaven zijn inclusief en slechts van korte duur. Onze privévlucht naar Hao zal per klein turbo-prop vliegtuig zijn dat ideaal is voor eiland-'hoppen'. Er is plaats voor maximaal 66 passagiers. Het gewicht van de bagage die iedereen mee mag nemen is beperkt tot 10 kg per persoon.

Rondreis Tahiti - Eclips

Binnenkort boekbaar.
Ik blijf graag op de hoogte.

image
Bedankt, we houden je op de hoogte

Liever telefonisch contact met één van onze reisadviseurs? Neem contact met mij op.

Naar boven
 

Reisinspiratie nodig?

Kom langs: 

  • 23 februari presentaties Thailand & Vietnam, Amsterdam
  • 24 februari Zuid-Afrika middag, Amsterdam
  • 1 t/m 3 maart, Fiets- en Wandelbeurs
  • 10 maart bij Theater Kikker, Utrecht
  • 13 april fiets- en wandelevent, De Hoep Castricum

Meld je gratis & vrijblijvend aan.