< Terug naar resultaten

Waarom deze reis?

 • Unieke aanbieding
 • Een actief en afwisselend weekend
 • Een van de mooiste gebieden van België
 • Inclusief gezellige barbeque

Deze route is nog niet definitief en kunnen nog wijzigingen in voorkomen.

 • 1

  DAG 1: naar Spa d'Or

  image

  Welkom in de Ardennen!

  Vandaag kom je aan in Spa. Je kunt ervoor kiezen om hier met eigen vervoer heen te reizen óf om met de trein te komen. Als je met de trein komt, staat er om 13.00 uur een pendelbus klaar op station Spa. De bus brengt je naar de camping. Je kunt je keuze voor vervoer aangeven op het boekingsformulier.

  Tijdens dit weekend overnachten we in gezellige chalets op Camping Spa d'Or in Spa.

  image

  Programma:


  13:15 uur

  Gezellig ontvangst op Camping d'Or in Spa met een kop koffie of thee. Hier ontmoet je je groepsgenoten en de reisbegeleiding. Ook heb je even tijd om je op te frissen in je chalet voor we beginnen aan de middagactiviteit.

  image

  14:00-17:00 uur
  Vanmiddag zijn er verschillende opties voor activiteiten. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om een mooie wandeling langs de Hoëgne te maken vanuit Hockai. De Hoëgne is een schilderachtige beekje en het gebied waar ze doorheen stroomt is perfect voor een heerlijke wandeling.

  image

  Een andere optie is om te gaan klettersteigen. In de klimgroeve Aywaille zal de aanblik van de hoge rotsen jullie al snel doen duizelen. De klettersteig of ook wel Via Ferrata genoemd loopt dwars door en over de klimgroeve. Er wordt geklommen en geklauterd over bruggen en balken op grote hoogtes. Een zeer leuke en actieve bezigheid voor mensen zonder hoogtevrees.

  image

  Als laatste zou je ervoor kunnen kiezen om mee te doen met de canyoning activiteit. Tijdens canyoning volg je de rivier door een kloof. Om de rivier te volgen is het daarbij nodig te wandelen, te klimmen, te springen, te abseilen. Een hele leuke uitdaging!

  Van bovenstaande activiteiten kun je er één kiezen, je keuze geef je ter plekke door. Let op: voor de klettersteig en canyoning geldt een toeslag van 35,00 per persoon.

  17:00 - 18:00 uur
  Je hebt een uurtje de tijd om je op te frissen in je chalet en je klaar te maken voor een gezellige avond met groepsgenoten.

  image

  18:00 uur
  Vandaag organiseren we een leuke barbecue bij camping Spa d'Or. Hier heb je bijvoorbeeld de tijd bij te kletsen met groepsgenoten die overdag een andere activiteit hebben gekozen. Geniet van een hapje, een drankje en hopelijk een zwoel avondzonnetje. De rest van de avond is vrij te besteden.

 • 2

  DAG 2: Spa d'Or

  image

  8:00 - 9:00 uur

  Er staat weer een actieve dag op het programma dus we staan (redelijk) vroeg op voor het ontbijt. Er staat een gevarieerd buffet voor ons klaar op Camping d'Or.

  9:00-10:00 uur

  Na het ontbijt rijden we naar het prachtige dorpje Val de Wanne waar de activiteiten van vandaag plaatsvinden.

  image

  10:00 -13:00 uur

  Je mag vandaag weer zelf kiezen wat je wilt gaan doen en dit geef je ter plekke door aan de begeleiding. Je hebt keuze uit downhillen, pumptrack, labyrint, mountainbiken en boerengolf. Wat je ook kiest, je krijgt uiteraard aansluitende uitleg en begeleiding.

  image

  13:00 uur

  Om 13:00 uur eindigt het officiële programma. Voor de mensen die met het openbaar vervoer zijn gekomen, staat de pendelbus weer paraat om je naar station Spa te brengen. We hopen dat je een leuk weekend hebt gehad!

Singlereis Ardennen

Binnenkort boekbaar.
Ik blijf graag op de hoogte.

image
Bedankt, we houden je op de hoogte

Liever telefonisch contact met één van onze reisadviseurs? Neem contact met mij op.

Naar boven
 

Maak kans op Bever cadeaukaart
ter waarde van € 250!

De zomer is ver te zoeken dus kun je vast wel iets gebruiken om je dag zonniger te maken. Wil je kans maken op een Bever cadeaukaart om artikelen aan te schaffen voor je volgende reis?

Door deelname schijf je je in voor de wekelijkse Sawadee nieuwsbrief. Sawadee respecteert jouw privacy en gebruikt hiervoor de richtlijnen vanuit de AVG wetgeving. Bekijk ons privacybeleid.