< Terug naar resultaten

Verblijf & vervoer

Hieronder volgt een selectie van de accommodaties die we gebruiken tijdens deze reis. In het geval dat we niet terecht kunnen in een bepaald hotel, wijken we uit naar een gelijkwaardige accommodatie.

Info over de accommodaties
Vervoer ter plaatse

Accommodatie algemeen

In Delhi, Leh en Manali overnachten we in een hotel van de betere middenklasse, in Lamayuru en Padum in een guesthouse en in Rangdum in een vast tentenkamp.

Tijdens de trekking wordt er gekampeerd in tweepersoonstenten.(uitgerust met slaapmatten). Een eettent, toilettent en kampeertafels en –stoelen zijn voorzien. 

Indien je voorkeur hebt altijd een éénpersoonskamer te hebben dan kan je dit bij ons melden. Hiervoor geldt een toeslag. Het aantal eenpersoonskamers is overigens beperkt en niet overal mogelijk.

Wij verkiezen een familiaal pension, een verbouwde boerderij, een authentiek groepsverblijf boven een onpersoonlijk hotel. Comfort – zoals privaat sanitair, een zwembad – wordt geboden waar het kan maar komt niet op de eerste plaats. In meer avontuurlijke reizen wordt er gekampeerd, in eenvoudige berghutten of huisjes en soms word er zelfs onder de sterren geslapen.

  • Meer persoonskamers zijn mogelijk
  • Gemeenschappelijk sanitair is mogelijk
  • Eenvoud en gezelligheid staan voorop


 Vervoer ter plaatse

We maken ter plaatste gebruik van binnenlandse vluchten tussen Delhi-Leh-Delhi, tereinwagens in Ladakh en Zanskar en een minibus voor de transfers van de luchthavens.

Wandelvakantie India - de grote Zanskar doorsteek

Niet boekbaar

Naar boven