< Terug naar resultaten

Reisinfo

  Inbegrepen in de reissom

  • Brandstoftoeslag (zoals die geldt op het moment van boeking)
  • Overnachtingen volgens programma
  • Middag- en avondmaaltijden vanaf middag dag 4 t.e.m. middag dag 16
  • Nederlandssprekende reisleiding
  • Lokale gids/chauffeur, tolk en dragers
  • Huur keukenspullen
  • Vervoer ter plaatse volgens programma

 Bijkomende kosten

Bijkomende kosten vooraf

Boekingskosten 
  • 1 persoon: € 25,-
  • 2 personen: € 40,-
  • 3 of meer deelnemers: € 50,-

Bijdrage Calamiteitenfonds (per factuur): € 2,50
Reis- en/of annuleringsverzekering (indien van toepassing)

vlucht Brussel-Moskou-Petropavlovsk en terug
Visum

De vluchten Brussel-Moskou-Petropavlovsk en terug zijn niet in deze prijs inbegrepen omdat we deze op individuele basis (niet als groep) moeten vastleggen. Wij kunnen dit voor jou doen.

Het is zo dat je meestal een betere vluchtprijs krijgt naarmate je vroeger boekt. Belangrijk: indien je zelf vlucht wenst te reserveren, doe je dit pas wanneer de reis is gegarandeerd.


Zakgeld

Het richtbedrag aan zakgeld op deze reis is € 100,- per persoon per week.

Dit bedrag is een gemiddelde van wat reizigers de laatste jaren tijdens deze reis hebben uitgegeven aan maaltijden en drankjes, bijkomende excursies, entreegelden, eventuele plaatselijke luchthavenbelastingen en fooien. Natuurlijk is je eigen uitgavenpatroon hierbij ook bepalend. Souvenirs zijn daarom niet inbegrepen. Tijdens de reis zijn verschillende (optionele) excursies mogelijk, die je ter plaatse (met behulp van de reisbegeleider) kunt boeken. Indien een excursie beter vooraf kan worden geboekt, dan staat deze vermeld in de reisbeschrijving en op het boekingsformulier.

Enkele voorbeelden van uitgaven tijdens deze reis:

Optionele activiteiten zoals helikoptervlucht over het geisergebied ten noorden van Petropavlovsk (450-550 EUR)

Dit zijn de richtbedragen zoals bekend in januari 2018. Uiteraard kunnen deze in de loop van het jaar wijzigen. Daarnaast kan de koers van de dollar en lokale valuta gewijzigd zijn waardoor de prijzen van excursies en activiteiten mogelijk anders uitvallen.

Fooien

Het genoemde bedrag aan fooien is een richtlijn, m.u.v. de fooien voor de reisbegeleider. Op reis is het gebruikelijk om bijv. chauffeurs, koks en gidsen een fooi te geven. Fooien zijn vaak een onmisbare aanvulling op het inkomen, waarvan meestal een hele familie afhankelijk is. In veel gevallen kun je zelf een fooi geven. Gemeenschappelijke uitgaven (groepsfooien, entreegelden etc.) worden meestal uit de gezamenlijke pot betaald, waarvoor aan alle deelnemers een bijdrage wordt gevraagd. Wanneer je tevreden bent over de reisbegeleider zelf, dan mag je hem/haar natuurlijk ook een fooi geven.

  Vluchtinformatie


Wandelvakantie Rusland - Het schiereiland Kamtsjatka

Binnenkort boekbaar.
Ik blijf graag op de hoogte.

Rusland
Bedankt, we houden je op de hoogte

Liever telefonisch contact met één van onze reisadviseurs? Neem contact met mij op.

Naar boven
 


Stem & Win

Maak kans op een reis voor 2 personen

Laat ons weten welke bestemming jij het liefst zou willen ontdekken en maak kans op een reis naar het land van je keuze!