< Terug naar resultaten

Verblijf & vervoer

Hieronder volgt een selectie van de accommodaties die we gebruiken tijdens deze reis. In het geval dat we niet terecht kunnen in een bepaald hotel, wijken we uit naar een gelijkwaardige accommodatie.

Info over de accommodaties
Vervoer ter plaatse

Accommodatie algemeen

We slapen 8 x in twee- of meerpersoonskamers in gezellige en comfortabele berghotels en 1 x in een slaapzaal in een berghut.

Kamerindeling en éénpersoonskamer

icon_man Als je alleen op reis gaat hoef je geen éénpersoonskamertoeslag te betalen. We gaan er dan wel vanuit dat je een kamer (of tent indien van toepassing) deelt met een medereiziger van hetzelfde geslacht.
icon_man icon_man Als je met z'n tweeën op reis gaat, deel je samen een kamer (of tent). Je kunt kiezen tussen een 'twin' of een 'double'. Een twin-kamer heeft twee aparte bedden; een double heeft een tweepersoonsbed. Sommige hotels hebben alleen maar twin-kamers en soms zijn alle doubles al vergeven waardoor je toch twee aparte bedden hebt.
icon_man icon_man icon_man Als je met z'n drieën op reis gaat, delen twee personen een 'double' of 'twin' kamer (of tent) en één deelnemer wordt ingedeeld in een twin-kamer (of tent) met een andere medereiziger van hetzelfde geslacht.

Bij het maken van de boeking kun je opgeven wat voor kamerindeling je wenst.

 Vervoer ter plaatse

  • Het vervoer is per Anders Reizen-minibus. Deze vertrekt naar Aosta (ca. 900 km vanaf Brussel) en terug vanuit Ceresole Reale. Deze minibus vertrekt rond 7 uur, waarschijnlijk vanaf het station van Leuven.
  • Je kan met je eigen auto naar Aosta rijden en de wagen daar achterlaten in een ondergrondse parking (€ 4 per dag). De transfer op dag 10 van Ceresole Reale naar Aosta kan met bus & trein, of met privé-vervoer & trein of helemaal met privé-vervoer. De concrete reservatiemogelijkheden en prijzen voor het privè-vervoer op dag 10 worden aangeboden 2 weken voor vertrek in de vertrekinfo.
  • Wij moedigen carpoolen aan. Je kan met medereizigers afspreken om kostendelend samen te rijden. Een gebruikelijke richtprijs voor carpoolen is 8 cent per km als de chauffeur geen omweg moet maken. Voor eventuele extra kilometers is 21 cent een gangbaar tarief.

Wandelvakantie Italië - Rondom de Gran Paradiso

Binnenkort boekbaar.
Ik blijf graag op de hoogte.

Gran Paradiso
Bedankt, we houden je op de hoogte

Liever telefonisch contact met één van onze reisadviseurs? Neem contact met mij op.

Naar boven
 

Fiets- en Wandelevent 13 april
De Hoep, Castricum


Speciaal voor alle fiets- en wandelliefhebbers; een dag die volledig in het teken staat van onze fiets- en wandelreizen.

  • Woon een van de presentaties bij over onze reizen
  • Stel al je fietsvragen aan de aanwezige experts
  • Maak kennis met de wereld van GPS 
  • Maak een mooie wandeling of fietstocht in de omgeving