< Terug naar resultaten

Verblijf & vervoer

Hieronder volgt een selectie van de accommodaties die we gebruiken tijdens deze reis. In het geval dat we niet terecht kunnen in een bepaald hotel, wijken we uit naar een gelijkwaardige accommodatie.

Info over de accommodaties
Vervoer ter plaatse

Accommodatie algemeen

Overnachten in Hawaï is het duurste van de Verenigde Staten. Je betaalt er voor een middenklasse hotel vaak wat je elders voor een luxehotel betaalt. Anders Reizen heeft daarom gekozen voor kleinschalig maar verzorgde hotels waar soms ook een zwembad aanwezig is.

Kamerindeling en éénpersoonskamer

Het is voor deze bestemming niet mogelijk een éénpersoonskamer te boeken.

icon_man Als je alleen op reis gaat hoef je geen éénpersoonskamertoeslag te betalen. Dan deel je de kamer (of tent indien van toepassing) met iemand van hetzelfde geslacht. Wanneer je kiest voor een kamer op indeling wordt er gedurende de reis steeds gerouleerd.
icon_man icon_man Als je met z'n tweeën op reis gaat, deel je samen een kamer (of tent). Je kunt kiezen tussen een 'twin' of een 'double'. Een twin-kamer heeft twee aparte bedden; een double heeft een tweepersoonsbed. Sommige hotels hebben alleen maar twin-kamers en soms zijn alle doubles al vergeven waardoor je toch twee aparte bedden hebt.
icon_man icon_man icon_man Als je met z'n drieën op reis gaat, delen twee personen een 'double' of 'twin' kamer (of tent) en één deelnemer wordt ingedeeld in een twin-kamer (of tent) met een andere medereiziger van hetzelfde geslacht.


Bij het maken van de boeking kun je opgeven wat voor kamerindeling je wenst.

Indien je voorkeur hebt altijd een éénpersoonskamer te hebben dan kan je dit bij ons melden. Hiervoor geldt een toeslag. Het aantal eenpersoonskamers is overigens beperkt en niet overal mogelijk.

Wij verkiezen een familiaal pension, een verbouwde boerderij, een authentiek groepsverblijf boven een onpersoonlijk hotel. Comfort – zoals privaat sanitair, een zwembad – wordt geboden waar het kan maar komt niet op de eerste plaats. In meer avontuurlijke reizen wordt er gekampeerd, in eenvoudige berghutten of huisjes en soms word er zelfs onder de sterren geslapen.

  • Meer persoonskamers zijn mogelijk
  • Gemeenschappelijk sanitair is mogelijk
  • Eenvoud en gezelligheid staan voorop

 Vervoer ter plaatse

We nemen 2 x een binnenlandse vlucht. Tijdens de volledige reis beschikken we over 3 eigen auto's voor max. 5 personen. Het gaat om ruime auto's met voldoende kofferruimte. Eén auto wordt bestuurd door de begeleider en de andere door deelnemers die zich hiervoor kandidaat stellen (graag een seintje bij inschrijving). Het verkeer is doorgaans beperkt op Hawaï. Sommige wegen zijn smal en vereisen enige rijvaardigheid. De chauffeurs dienen in bezit te zijn van een geldig internationaal rijbewijs B dat vooraf moet worden aangevraagd. Uiteraard betaalt Anders Reizen hiervoor de kosten terug. De hoofdbestuurder dient eveneens over een geldige creditcard te beschikken als borg voor de wagen. Anders Reizen stelt zich uiteraard in een schriftelijke verklaring garant voor alle kosten en eventuele schade.

Wandelvakantie Verenigde Staten - Hawaï

In samenwerking met Belgische partner Anders Reizen

Hawaï
18 dagen vanaf € 5.990
Naar boven