Groepsreizen Azië

Tijdens een rondreis door Azië maak je kennis met het grootste werelddeel op aarde. Het strekt zich uit van het Suezkanaal en de Kaukasus in het westen tot in de Stille oceaan in het oosten. Azië huist dan ook een enorme rijkdom aan culturen en natuur in zich.

image

Er zijn 119 reizen die voldoen aan jouw wensen

Een rondreis door Azië: van Thailand tot Kirgizstan

Heb je wel eens gedacht aan een rondreis door Azië? Het werelddeel Azië roept zeker beelden op van een rondreis door landen als China, India, Thailand of Indonesië. Maar denk je bij reizen in Azië ook aan Kirgizstan (ook wel Kirgizië genoemd), Oezbekistan en Turkmenistan? Deze ongerepte Aziatische landen, die onderdeel waren van de historische zijderoute, zullen je van de ene verbazing in de andere doen vallen.

Rijke culturen, prachtige landschappen: de verscheidenheid van Azië

Niet alleen biedt een rondreis door Azië een verscheidenheid aan culturen, ook heeft de natuur werkelijk alles in huis. Eén van de meest overweldigende natuurverschijnselen in Azië is ongetwijfeld de bergketen van de Himalaya. Maar ook de eilanden van Japan, Indonesië of Sri Lanka zullen je weten te verbazen met haar prachtige diversiteit aan landschappen. Sawadee biedt vele verschillende reizen door het exotische Aziatische continent. India met haar geuren en kleuren roept een volledig ander beeld op dan Vietnam. Het groene binnenland van Indonesië staat in schril contrast met de steppen van Mongolië. Ontdek deze verscheidenheid aan natuur en cultuur tijdens een rondreis door Azie!

Naar boven
 

Familie Informatiedag
15 februari, Amsterdam

  • Kom alles te weten over reizen met kinderen
  • Maak kennis met ons wereldwijde aanbod
  • Profiteer van unieke acties
  • Ontmoet de mensen achter de schermen
  • Deelname is gratis en vrijblijvend

Komen jullie ook? Vul dan hieronder je e-mail adres in.