Rondreis Azië

Azië is het grootste werelddeel op aarde. Het strekt zich uit van het Suezkanaal en de Kaukasus in het westen tot in de Stille oceaan in het oosten. Azië huist dan ook een enorme rijkdom aan culturen en natuur in zich.

image

Reizen met Sawadee door Azië Lees onze Azië reisverhalen
Er zijn 108 reizen die voldoen aan jouw wensen

Azië: van Thailand tot Kirgizstan

Het werelddeel Azië roept zeker beelden op van reizen door landen als China, India, Thailand of Indonesië. Maar denk je bij reizen in Azië ook aan Kirgizstan, Oezbekistan en Turkmenistan? Deze ongerepte Aziatische landen, die onderdeel waren van de historische zijderoute, zullen je van de ene verbazing in de andere doen vallen.

Rijke culturen, prachtige landschappen: de verscheidenheid van Azië

Eén van de meest overweldigende natuurverschijnselen in Azië is ongetwijfeld de bergketen van de Himalaya. Maar ook de eilanden van Japan, Indonesië of Sri Lanka zullen je weten te verbazen met haar prachtige diversiteit aan landschappen. Sawadee biedt vele verschillende reizen door het exotische Aziatische continent. India met haar geuren en kleuren roept een volledig ander beeld op dan Vietnam. En het groene binnenland van Indonesië staat in schril contrast met de steppen van Mongolië. En toch, al deze culturen en al deze natuur vallen onder de verscheidenheid van Azië!

Naar boven