< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Reisbegeleiding 8,2
Vervoer 8,2
Overnachtingen 7,7
Reisroute 7,8
8.4 53 beoordelingen
  • 8 23-07-17

    Etienne Werkhoven

    Leuke reis, alles goed geregeld. Een hoop highlights gezien en veel uitleg gekregen van de reisleider. Er zijn wel wat punten die verbeterd kunnen worden.

  • 8 23-07-17

    Brigitte Tolhuisen

    Het was een fantastische reis. Ontzettend enthousiaste reisleider Devan. Ook hadden we een erg leuke groep.

  • 9 16-07-17

    Diana Verbeek - Van Der Wilk

    Een fantastische reis om een beeld te krijgen van Maleisie.

  • 7 16-07-17

    Marcel Verhagen

    Het was een geweldige vakantie. Leuk om met meerdere gezinnen te zijn met kids van ongeveer dezelfde leeftijd. Kids hebben echt genoten. Erg leuke gids (wist veel te vertellen, soms iets te veel). Ook heel blij met de fijne bus en chauffeur (die lekker rustig reed en de bus was altijd weer gekoeld als we eraan kwamen). Vooral Taman Negara was geweldig. Met de bootjes over de rivier, het oerwoud, de drijvende eethuisjes waar je heerlijk kunt eten. De Homestay was heel bijzonder om mee te maken. Hele lieve mensen en heerlijk gegeten. Leuke spontane gids die ons door de kampong behoedde. We zouden er alleen nooit meer blijven slapen. Het was zo smerig, onze dochter had netelroos de dag erna. De boot van Penang naar Langkawi was een vreselijke ervaring. 4 uur lang overgegeven. Nooit meer. Heerlijk nog een paar dagen in Langkawi op het strand was wel fijn. Het weer alleen iets minder. Maar genoten van de warme zee, de golven en jetski's voor een prikkie gehuurd.

  • 7 16-07-17

    Gaston Suy

    Mooie reis met veel afwisseling en leuke en goede activiteiten, goede gids uit Maleisie, leuke groep en ook de accommodatie waren op 1 na goed

  • 9 16-07-17

    Mark Van Bommel

    Het was een mooie afwisselende familiereis in een gezellig gezelschap met een kundige gids. Onze dochter had snel aansluiting met de andere kinderen in de groep. Ook hadden de andere mensen het gezellig met elkaar en ook voldoende ruimte om iets met je eigen gezin te doen.

  • 8 16-07-17

    Ria Van Der Pol E/V Dankers

    Het was een gevarieerde reis, met cultuur en natuur en kennismaking met de lokale bevolking. Het Taman Negara met canopy-walk en boottochtjes was heel bijzonder.

  • 6 16-07-17

    Jonneke Klingens

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 6 16-07-17

    Debby Aarsman

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 16-07-17

    Niels Suy

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 20-07-15

    Tjitske Huisman

    Onze familiereis naar Maleisië was een fantastische ervaring! Het was voor ons de eerste keer. Een geweldige manier om als gezin een verre reis te maken omdat we in korte tijd veel hebben gezien en ons niet bezig hoefden te houden met regelzaken. Heel ontspannen en gezellig! Onvergetelijk! De groep was erg leuk en er was een goede klik tussen de kinderen.

  • 8 20-07-15

    Ronald Van Der Zwan

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 20-07-15

    Bart Polderman

    Ik vond het een super vette familiereis, je kon heel veel dingen zien en ook behoorlijk wat doen!

  • 9 26-07-14

    Gertjan Wolbink

    Geweldige familiereis, ook dankzij onze lokale gids Kanda. Veel gezien, vooral onderwater. Veel vissen en zelfs gezwommen met schildpadden. Echt alsof je in een aquarium zwemt. Ook goede indruk gekregen van de cultuur in Maleisie. Enige jammere is dat de dieren en vogels helaas niet veelvuldig aanwezig waren, zij bleven ver weg van de jungletracks en rivieroevers. Dat viel tegen, maar toch nog wel apen, slang, lemur, spinnen, waterbuffel, Kingfisher en nog wat andere vogels gezien. Alleen minder dan verwacht

  • 8 28-07-13

    Ellen De Jong

    Goede indruk van het land gekregen, afwisselend programma, prima gids, gezellige groep, prachtige vuurvliegjes gezien en heerlijk verblijf op Perhentian, waar we gesnorkeld hebben.

  • 8 28-07-13

    Steven Hokken

    Het was een leuke en afwisselende familiereis. Maleisie is een makkelijk land om te reizen. Met Engels kan je overal terecht. Er is cultuur met oude tempels en gebouwen. Kuala Lumpur is een indrukwekkende, waanzinnige stad. Ga vooral eten in Jalan Alor. Afkoelen in Cameron Highlands. Taman Negara is als jungle niet heel boeiend, de boottochtjes over de rivier des te meer. Heerlijk. De laatste dagen aan het strand maken het helemaal af.

  • 9 28-07-13

    Richard Klaver

    Top familiereis, veel gezien en beleefd, leuke groep en onze reisleider Samuel was een toppertje!!

  • 8 28-07-13

    Els Moret

    Een fantastische familiereis waarbij activiteiten en rust prima in balans zijn. Veel highlights in dit mooie land: Kuala Lumpur, vuurvliegjes, mossy Forest etc.. Etc...De groep gaf veel gezelligheid!

  • 8 28-07-13

    Nikki Van Dijk

    Een hele leuke familiereis met leuke activiteiten maar ook genoeg ruimte om lekker te relaxen!

  • 9 21-07-13

    Frank Berg

    Maleisie is een prachtige entree tot Azie. Familiereis heeft een goede opbouw en een prima balans tussen stad en natuur. Leuk om via de Homestay kennis te maken met de lokale bewoners. Relaxen op de Perhentian Islands was een prima einde om op adem te komen na een intensieve rondreis. Uitstekende reisbegeleidster (Brenda) die door het beheersen van het Maleis goed met de locals kon communiceren. Jammer dat de groep met 10 personen (waaronder maar 4 kinderen) aan de kleine kant was. Wij hebben met volle teugen genoten!

Familiereis Maleisië

Boekbaar vanaf 01-01-2018.
Ik blijf graag op de hoogte.

image
×
Bedankt, we houden je op de hoogte
Naar boven
 

Maak kans op Bever cadeaukaart
ter waarde van € 250!

De zomer is nog ver te zoeken.. Je kunt dus vast wel iets gebruiken om je dag wat zonniger te maken.. We kunnen je dan ook vast blij maken met een Bever cadeaukaart (t.w.v. € 250) om artikelen aan te schaffen voor je volgende reis!

Kans maken? Beantwoord dan onderstaande vraag en wie weet ben jij de gelukkige!