< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Reisbegeleiding 8,2
Vervoer 8,2
Overnachtingen 7,7
Reisroute 7,8
8.5 43 beoordelingen
  • 8 20-07-15

    Tjitske Huisman

    Onze familiereis naar Maleisië was een fantastische ervaring! Het was voor ons de eerste keer. Een geweldige manier om als gezin een verre reis te maken omdat we in korte tijd veel hebben gezien en ons niet bezig hoefden te houden met regelzaken. Heel ontspannen en gezellig! Onvergetelijk! De groep was erg leuk en er was een goede klik tussen de kinderen.

  • 8 20-07-15

    Ronald Van Der Zwan

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 20-07-15

    Bart Polderman

    Ik vond het een super vette familiereis, je kon heel veel dingen zien en ook behoorlijk wat doen!

  • 9 26-07-14

    Gertjan Wolbink

    Geweldige familiereis, ook dankzij onze lokale gids Kanda. Veel gezien, vooral onderwater. Veel vissen en zelfs gezwommen met schildpadden. Echt alsof je in een aquarium zwemt. Ook goede indruk gekregen van de cultuur in Maleisie. Enige jammere is dat de dieren en vogels helaas niet veelvuldig aanwezig waren, zij bleven ver weg van de jungletracks en rivieroevers. Dat viel tegen, maar toch nog wel apen, slang, lemur, spinnen, waterbuffel, Kingfisher en nog wat andere vogels gezien. Alleen minder dan verwacht

  • 8 28-07-13

    Ellen De Jong

    Goede indruk van het land gekregen, afwisselend programma, prima gids, gezellige groep, prachtige vuurvliegjes gezien en heerlijk verblijf op Perhentian, waar we gesnorkeld hebben.

  • 8 28-07-13

    Steven Hokken

    Het was een leuke en afwisselende familiereis. Maleisie is een makkelijk land om te reizen. Met Engels kan je overal terecht. Er is cultuur met oude tempels en gebouwen. Kuala Lumpur is een indrukwekkende, waanzinnige stad. Ga vooral eten in Jalan Alor. Afkoelen in Cameron Highlands. Taman Negara is als jungle niet heel boeiend, de boottochtjes over de rivier des te meer. Heerlijk. De laatste dagen aan het strand maken het helemaal af.

  • 9 28-07-13

    Richard Klaver

    Top familiereis, veel gezien en beleefd, leuke groep en onze reisleider Samuel was een toppertje!!

  • 8 28-07-13

    Els Moret

    Een fantastische familiereis waarbij activiteiten en rust prima in balans zijn. Veel highlights in dit mooie land: Kuala Lumpur, vuurvliegjes, mossy Forest etc.. Etc...De groep gaf veel gezelligheid!

  • 8 28-07-13

    Nikki Van Dijk

    Een hele leuke familiereis met leuke activiteiten maar ook genoeg ruimte om lekker te relaxen!

  • 9 21-07-13

    Frank Berg

    Maleisie is een prachtige entree tot Azie. Familiereis heeft een goede opbouw en een prima balans tussen stad en natuur. Leuk om via de Homestay kennis te maken met de lokale bewoners. Relaxen op de Perhentian Islands was een prima einde om op adem te komen na een intensieve rondreis. Uitstekende reisbegeleidster (Brenda) die door het beheersen van het Maleis goed met de locals kon communiceren. Jammer dat de groep met 10 personen (waaronder maar 4 kinderen) aan de kleine kant was. Wij hebben met volle teugen genoten!

  • 9 13-08-12

    Aniek Jannink

    De reis is echt super! Het is een ontzettend mooie reis waarin je veel dingen ziet en meemaakt. Het programma is redelijk vol, maar zeker niet TE vol. Je hebt genoeg vrije tijd om als kind bijvoorbeeld met de andere kinderen van de groep te zwemmen of te kaarten aan het einde van de dag. Of als gezin zelf wat te gaan doen. De reis is echt een aanrader voor iedereen die een leuke, mooie, leerzame en vooral gezellige reis wil maken!

  • 9 12-08-12

    Valerie Luce

    Na Tanzania/Kenia en Sri Lanka hebben wij weer een fantastische reis gemaakt in Maleisië. Onze gids was heel deskundig en leuk en gezellig, de accommodaties waren perfect. Maar vooral de groep was dit jaar buitengewoon gezellig. Onze pubers hebben het ook enorm naar de zin gehad. Wij zullen de vakantie niet snel vergeten. Bedankt aan de team van Familieavontuur en tot volgende jaar.

  • 10 12-08-12

    Karin Van Dijk

    De reis was geweldig. We hebben hele verschillende kanten van Maleisië gezien. De reis is goed opgebouwd, eerst veel cultuur, steden, logeren bij een lokale familie. Daarna de prachtige Cameron Highlands, het bruisende Kuala Lumpur met prachtige gebouwen, Chinatown en de geweldige shoppingmalls. De Taman Negara is spectaculair, de excursies die we daar gedaan hebben waren één van de hoogtepunten van de reis. Het Rapid shooting was fantastisch, ook het bezoek aan de Oran Asli stam maakte veel indruk. Daarna de Perhentian Islands, werkelijk een paradijs op aarde, blauwe zee, wit zandstrand, gekleurde visjes en zeeschildpadden. Zelfs af en toe een groep apen op het strand. In je strandstoel onder de kokospalmen, dit is vakantie!

  • ? 12-08-12

    Herman De Rover

    Als ons gezin (man, vrouw, zoon van 15 en dochter van 13) de reis een cijfer mag geven, komt het zeker op een 10 (tien)uit.

  • 8 05-08-12

    Jos Zomerdijk

    Leuke en goed georganiseerde reis met een deskundige gids.

  • 8 05-08-12

    Monique Römkens

    Een heerlijke periode in Maleisië waarin we heel veel gezien hebben en aan het eind echt uitgerust hebben op een heerlijk eiland. Een enerverende ervaring rijker, voor ons en onze kinderen!

  • 8 05-08-12

    Marjan Hageman

    Prima reis.

  • 7 25-07-12

    Juliette Nijlant

  • 8 25-07-12

    Jolanda Kooij

    Afwisselende reis, super leuke groep, een zeer betrokken lokale reisleider, meestal prachtige hotels. Zeer de moeite waard, we gaan het avontuur absoluut nog een keer aan.

  • 8 18-07-12

    Jan Waling Huisman

    Fantastische reis om samen met je kinderen te beleven. Een echte verwen reis en verrassingsreis. Elke dag weer een verrassing. Zeer leuke en goede reisleiding. Prachtig land wn. Lieve mensen. Een echte aanrader.

Familiereis Maleisië

Boekbaar vanaf 15-10-2016.
Ik blijf graag op de hoogte.

image
×
Bedankt, we houden je op de hoogte
Naar boven
 

Maak kans op een reisvoucher
ter waarde van € 750!

De herfst is in aantocht.. Dagen worden korter, het wordt kouder.. Heb je al zin in vakantie? Als reisliefhebber kunnen we je vast en zeker blij maken met een Sawadee reisvoucher t.w.v. € 750!

Kans maken? Beantwoord dan onderstaande vraag en wie weet ben jij dan de gelukkige!