< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Reisbegeleiding 8,2
Vervoer 8,2
Overnachtingen 7,7
Reisroute 7,8
8.4 62 beoordelingen
  • 8 06-08-17

    Truus Vegter

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 6 06-08-17

    Marissa De Vos

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 9 06-08-17

    Marion Van Der Grijspaarde

    Mooie rondreis met daarin een goede afwisseling van grote steden, natuur, bergen en strand. De reistijden zijn goed te doen. En omdat je veelal 2-3 dagen in dezelfde plaats blijft, is er tijd om 1 of meerdere excursies te ondernemen. Het concept van een familiereis draagt bij aan plezier voor zowel de kinderen als de ouders. De ideale manier om in korte tijd de highlites van Maleisië te ervaren.

  • 9 06-08-17

    Sandra Van Der Horst

    Superleuke en afwisselende reis door een mooi land. Steden, regenwoud, strand, alles zat erin.

  • 8 06-08-17

    Robin Reitsma

    Prachtige reis!

  • 9 06-08-17

    Sam Reitsma

    Perfecte reis qua afwisseling, je begint in grote steden, daarna gelijk de jungle in, en je eindigt op een plaats dichtbij het strand. Ook krijg je naast de natuur veel van de cultuur mee.

  • 9 06-08-17

    Iris Reitsma

    De reis die ik met Sawadee heb gedaan was geweldig! We hebben veel van Maleisië gezien en vooral de afwisseling tussen bijvoorbeeld steden en natuur vond ik leuk. Verder was alles goed geregeld door Sawadee, we hebben totaal geen problemen ondervonden met bijvoorbeeld het reizen en overnachten.

  • 8 23-07-17

    Mariska Van Der Eijk

    Mooi Maleisie. Hele enthousiaste reisleider Devan. Alles goed geregeld. Had op een vrije dag ook nog opties voor ons. Wat prettig was. Bus prima. Veel gezien.

  • 8 23-07-17

    Etienne Werkhoven

    Leuke reis, alles goed geregeld. Een hoop highlights gezien en veel uitleg gekregen van de reisleider. Er zijn wel wat punten die verbeterd kunnen worden.

  • 9 23-07-17

    Yvette Hanrats

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 23-07-17

    Brigitte Tolhuisen

    Het was een fantastische reis. Ontzettend enthousiaste reisleider Devan. Ook hadden we een erg leuke groep.

  • 9 16-07-17

    Diana Verbeek - Van Der Wilk

    Een fantastische reis om een beeld te krijgen van Maleisie.

  • 7 16-07-17

    Marcel Verhagen

    Het was een geweldige vakantie. Leuk om met meerdere gezinnen te zijn met kids van ongeveer dezelfde leeftijd. Kids hebben echt genoten. Erg leuke gids (wist veel te vertellen, soms iets te veel). Ook heel blij met de fijne bus en chauffeur (die lekker rustig reed en de bus was altijd weer gekoeld als we eraan kwamen). Vooral Taman Negara was geweldig. Met de bootjes over de rivier, het oerwoud, de drijvende eethuisjes waar je heerlijk kunt eten. De Homestay was heel bijzonder om mee te maken. Hele lieve mensen en heerlijk gegeten. Leuke spontane gids die ons door de kampong behoedde. We zouden er alleen nooit meer blijven slapen. Het was zo smerig, onze dochter had netelroos de dag erna. De boot van Penang naar Langkawi was een vreselijke ervaring. 4 uur lang overgegeven. Nooit meer. Heerlijk nog een paar dagen in Langkawi op het strand was wel fijn. Het weer alleen iets minder. Maar genoten van de warme zee, de golven en jetski's voor een prikkie gehuurd.

  • 7 16-07-17

    Gaston Suy

    Mooie reis met veel afwisseling en leuke en goede activiteiten, goede gids uit Maleisie, leuke groep en ook de accommodatie waren op 1 na goed

  • 9 16-07-17

    Mark Van Bommel

    Het was een mooie afwisselende familiereis in een gezellig gezelschap met een kundige gids. Onze dochter had snel aansluiting met de andere kinderen in de groep. Ook hadden de andere mensen het gezellig met elkaar en ook voldoende ruimte om iets met je eigen gezin te doen.

  • 8 16-07-17

    Ria Van Der Pol E/V Dankers

    Het was een gevarieerde reis, met cultuur en natuur en kennismaking met de lokale bevolking. Het Taman Negara met canopy-walk en boottochtjes was heel bijzonder.

  • 6 16-07-17

    Jonneke Klingens

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 6 16-07-17

    Debby Aarsman

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 16-07-17

    Niels Suy

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 20-07-15

    Tjitske Huisman

    Onze familiereis naar Maleisië was een fantastische ervaring! Het was voor ons de eerste keer. Een geweldige manier om als gezin een verre reis te maken omdat we in korte tijd veel hebben gezien en ons niet bezig hoefden te houden met regelzaken. Heel ontspannen en gezellig! Onvergetelijk! De groep was erg leuk en er was een goede klik tussen de kinderen.

Familiereis Maleisië

Op avontuur in de jungle

image
20 dagen vanaf € 2.498 € 2.398
Naar boven
 

Informatiedag Zwolle
Zaterdag 7 oktober 2017

  • Bezoek de algemene informatiemarkt en schrijf je in voor diverse reispresentaties. 
  • Maak kennis met de mensen achter de schermen.
  • Doe inspiratie op voor je volgende reis.

Kom je ook? Meld je gratis & vrijblijvend aan.