Singlereis Azië - Unieke singlereizen met Sawadee

Resultaten worden geladen

Singlereis door Azië

Een single reis door Azië roept zeker beelden op van landen als China, India, Thailand of Indonesië. Maar denk je bij reizen in Azië ook aan Kirgizstan (ook wel Kirgizië genoemd), Oezbekistan en Turkmenistan? Deze ongerepte Aziatische landen, die onderdeel waren van de historische zijderoute, zullen je van de ene verbazing in de andere doen vallen.

Rijke culturen, prachtige landschappen: de verscheidenheid van Azië

Tijdens een single reis door Azië passeer je de meest overweldigende natuurverschijnselen in Azië. Één daarvan is ongetwijfeld de bergketen van de Himalaya maar ook de eilanden van Japan, Indonesië of Sri Lanka zullen je weten te verbazen met haar prachtige diversiteit aan landschappen. Met een single reis maak je vele verschillende reizen door het exotische Aziatische continent. India met haar geuren en kleuren roept een volledig ander beeld op dan Vietnam. Het groene binnenland van Indonesië staat in schril contrast met de steppen van Mongolië. Al deze culturen vallen onder de verscheidenheid van Azië. Ontdek ze nu met onze singlereizen!

Bekijk onze reizen naar Azië per reissoort:

Naar boven
 

Boek nu jullie familiereis
& krijg een Bever cadeaubon!


Boek t/m zondag 26 maart jullie familiereis voor zomer 2023 en krijg per boeking een Bever cadeaubon t.w.v. €125 om vrij te besteden. Hiermee kunnen jullie voorbereid op reis!

Hoe profiteren?
De actie wordt automatisch toegepast op je boeking. De cadeaubon wordt uiterlijk binnen 3 weken na afloop van de actie per mail toegestuurd.