Er is 1 reis naar Oman die voldoet aan jouw wensen
 • Groepsrondreis Oman en Dubai De wereld van Duizend-en-een-nacht
  • Afwisselende rondreis door het best bewaarde geheim van het Midden-Oosten
  • Bezoek aan de steden Muscat en Nizwa
  • Bezoek het schildpaddenstrand Ras al Hadd met kans op het zien van schildpadden

  Gegarandeerd vertrek op:
  25 okt , 21 mrt - alle vertrekdata

  11 dagen
  vanaf € 1.999,- inclusief CO2-compensatie

Resultaten worden geladen

Rondreis Oman

Oman is steeds geliefder onder groepsreizigers. Geniet van dit bijzondere land in het Midden-Oosten tijdens een van de verschillende rondreizen die Sawadee aanbiedt.

Gigantische woestijnen, langgerekte stranden en prachtige historische steden. Oman is echt een pareltje. De bevolking van Oman staat bekend als een van de vriendelijkste mensen ter wereld, ze zijn bijzonder gastvrij en hoffelijk. Ongetwijfeld dat je tijdens je groepsreis ergens wordt uitgenodigd voor een kopje koffie of een avondmaaltijd. Ontdek de prachtige woestijnlandschappen van Oman op de rug van een kameel, aanschouw een spectaculaire zonsondergang en val in slaap onder de prachtige sterrenhemel. Oman heeft ook prachtige stranden, het strand Ras al Hadd is een van de meest bijzondere stranden van Oman en ontdek je tijdens je rondreis hier. Op dit strand kun je zien hoe de zeeschildpadden hun eieren begraven en weer verdwijnen in de zee.

Bezoek in Muscat de moskee van Sultan Qaboos, deze moskee is de grootste van Oman en tevens ook open voor niet moslims. Slenter door de historische straatjes van Oman en geniet van de Omaanse keuken. Oman het land van de 1001 nachten, ga mee op rondreis en ontdek deze unieke bestemming. 

Naar boven
 

KLM Werelddeal Weken
Profiteer t/m 31 januari

De KLM Werelddeal Weken zijn er weer! Dat betekent wereldkortingen op diverse Sawadee reizen. Jouw korting tijdens de Werelddeal Weken kan dus oplopen tot maar liefst € 200!