Er zijn 9 familiereizen naar Thailand die voldoen aan jouw wensen

Resultaten worden geladen

Familiereis Thailand

Thailand is een heerlijke bestemming voor een familiereis. De kinderen zullen genieten van de stranden van Thailand. De meeste stranden zijn ondiep waardoor dit ideaal is voor (kleine) kinderen. Hoe zuidelijker je gaat, hoe helderder het water. Ook zijn bijzondere dieren in overvloed in Thailand. Chiang Mai is het centrum van de olifant. Veel strand, plaatsen zoals Phuket en Ko Chang kan je ook wilde dieren spotten. De plaats Lopburi is overspoeld met apen die in het wild leven. De vele tempels van Thailand kunnen boeiende plekken zijn voor kinderen. De klim naar de top van de tempels, kijkend naar de apen en de bijzondere natuur.

Bangkok met kinderen

In Bangkok kan je met een boottocht door de vele kanalen die Bangkok heeft, dit is een leuke manier om het lokale leven te zien. De Khlong Saen Saeb Boat Service vaart door de grachten in het centrum van Bangkok en wordt voornamelijk gebruikt door de lokale bevolking. Een populaire attractie is de 4D Deep-World die je meeneemt in een ondergronds 4D-avontuur! Je hebt hier ook een reuzenrad waardoor je een fantastisch uitzicht heb over de skyline van Bangkok. je hebt door het hele park dinosaurussen staan en je kan een ritje maken op een dinosaurus. Ocean World is het grootste aquarium in heel Zuidoost-Azië in Bangkok. Bij binnenkomst aan het Ocean World zal je versteld staan van de grootte, je zal veel wauw momenten hebben. Wandelen door dit grote aquarium is een groot avontuur.

Wat te doen in Chiang Mai?

Tijdens de familiereis is een bezoek aan de Chiang Mai dierentuin een leuke bezigheid voor de kinderen. Het is Thailand's grootste en mooiste dierentuin met duizenden dieren, van leeuwen, olifanten tot reptielen. De Chiang Mai dierentuin heeft ook een speeltuin en een kinderboerderij voor de kleinere kinderen. Naast de koraal, amfibieën en reptielen tentoonstelling is er een enorme walk-through-tunnel onder het gigantische aquarium. Ook zijn er veel zogenaamde olifant farms in en rond Chiang Mai, maar het Elephant Jungle Sanctuary is een farm waar het beschermen van de olifant voorop staat. Het is een uitstekende plek om kinderen meer te leren over het leven en gedrag van de olifanten. Je mag de olifanten eten geven en wassen in de rivier.

Uitrusten op Koh Chang

Dit heerlijke eiland is geweldig voor gezinnen. Het is een prachtige eiland dat nog steeds van alle gemakken is voorzien. Olifanten, snorkelen, strand bumming, watervallen kortom er zijn tal van dingen te doen. Ondiepe zeeën zijn perfect voor de kinderen en de lage avond getijden zorgen voor goede strand-kammen.

Bezoek aan Elephant Jungle Sanctuary 

Er zijn veel zogenaamde olifant farms in en rond Chiang Mai, maar het Elephant Jungle Sanctuary is een farm waar het beschermen van de olifant voorop staat. Het is een uitstekende plek om kinderen meer te leren over het leven en gedrag van de olifanten. Je mag de olifanten eten geven en wassen in de rivier.

Bekijk onze reizen naar Thailand per reissoort:


Naar boven