Azië met kinderen – Unieke familiereizen met Sawadee

Resultaten worden geladen

Een familiereis voor jou en je kind

Tijdens een familiereis leer je Azië pas echt kennen door het contact met de bewoners. Daarom slapen jullie een nacht thuis bij de Akha en andere bergvolkeren in Noord-Laos of bij een lokale familie op het platteland in Maleisië. Zo ervaren jullie hoe de lokale bevolking leeft. De kennismaking met de hartelijke en gastvrije families is een onvergetelijke en leerzame ervaring voor volwassenen én voor je kind.

Of maak bijvoorbeeld een familiereis naar Japan, 'het land van de rijzende zon'. Het wordt een reis van contrasten: de imposante skylines van Tokyo wisselen schilderachtige natuurlandschappen en antieke dorpjes af. Jullie zullen je ogen uitkijken op een jeepsafari in Sri Lanka en tijdens een bezoek aan Tibet: het hoogste land ter wereld.

Natuur: Qua natuur heeft Azië veel te bieden, in elk Aziatisch land zijn namelijk prachtige natuurgebieden te vinden.

Cultuur: Denk aan kleurrijke markten, geurende eetkraampjes vol lekkernijen, maar ook aan prachtige tempels vol heilige Boeddhabeelden. Azië bezit vele fascinerende steden en culturele hoogtepunten. 

Avontuur: Zo gevarieerd als dit continent is, zo gevarieerd zijn ook deze avontuurlijke reistips. Van wandelen in de ruige bergen van de Himalaya tot kanoën tussen de prachtige eilandjes van Ha Long Bay in Indonesië. Op de witte stranden van het Thaise eiland Koh Samet kun je bijkomen van deze Aziatische avonturen.

Bekijk onze reizen naar Azië per reissoort:

Naar boven
 

Boek nu jullie familiereis
& krijg een Bever cadeaubon!


Boek t/m zondag 26 maart jullie familiereis voor zomer 2023 en krijg per boeking een Bever cadeaubon t.w.v. €125 om vrij te besteden. Hiermee kunnen jullie voorbereid op reis!

Hoe profiteren?
De actie wordt automatisch toegepast op je boeking. De cadeaubon wordt uiterlijk binnen 3 weken na afloop van de actie per mail toegestuurd.