Leg nú jouw reis voor 2021 vast en profiteer van flexibele annuleringsvoorwaarden Meer info

Resultaten worden geladen

Groepsrondreis Costa Rica

Costa Rica is de ultieme bestemming voor natuurliefhebbers. Een groepsrondreis naar Costa Rica brengt je naar een groene oase vol flora en fauna. Tijdens een groepsrondreis door Costa Rica reis je dan ook af naar de meest overweldigende regenwouden, slinger je tussen boomtoppen, wandel je door de mooiste nationale parken en zie je indrukwekkende vulkanen. Ook zullen verschillende apensoorten, luiaarden, zeeschildpadden en neusbeertjes zich laten zien tijdens de groepsrondreis door Costa Rica. 

De cultuur van Costa Rica

Tijdens je groepsrondreis door Costa Rica kun je een echte smeltkroes van culturen tegen komen. De Spanjaarden hebben het belangrijkste stempel op het land gedrukt, maar ook de invloed van de oorspronkelijke indianen is aanwezig. Ook Chinezen, Italianen en Jamaicanen zijn naar Costa Rica gekomen. Die laatste hebben de reggea mee gebracht, een muzieksoort die je regelmatig hoort in Costa Rica. De officiële taal is Spaans en de belangrijkste godsdienst is het katholicisme.

Bekijk onze reizen naar Costa Rica per reissoort:

Naar boven
 

Op reis in het najaar
Boek nu jouw reis

Eindelijk! Het ziet er naar uit dat we binnenkort toch echt weer kunnen gaan genieten van al het moois buiten onze landsgrenzen. Alvast verzekerd zijn van een plekje deze herfst? Bekijk dan nu ons aanbod herfstreizen en laat je inspireren!