Resultaten worden geladen

Rondreis Australië

Wie op zoek is naar ultiem avontuur tijdens een rondreis vindt in Australië alles wat er maar te wensen valt. Een land vol interessante steden, prachtige stranden en natuurparken. Van wilde jungle tot de droogte van de woestijn.Tijdens een groepsreis van Zuid- naar Noord-Australië maak je kennis met steden als Sydney, Melbourne en Darwin. Allemaal met een eigen karakter; bruisend, ontspannen of met een mengelmoes aan culturen. 

Australië, het land van de kangoeroes en de aussies, heeft voor iedereen wat te bieden en een groepsreis door dit land maakt het mogelijk om dit allemaal te ervaren. Zo kun je genieten van de prachtige natuurparken, wilde natuur in de Outback en bezoek je een paar van de meest iconische steden van Australië.

Op reis langs het Great Barrier Reef

Een belangrijk onderdeel van een groepsreis aan Australië is de indrukwekkende natuur. Bezoek het Great Barrier Reef om te snorkelen en te genieten van de pracht van het koraalrif. Een bezoek aan één van de immense stranden om te surfen of gewoon te ontspannen mag ook niet ontbreken. Je vindt er verschillende nationale parken om doorheen te wandelen of te kanoën. Wie weet kom je oog in oog te staan met een krokodil of andere uitzonderlijke diersoorten. Australië is hét land voor een avontuurlijke rondreis vol met unieke natuurlijke hoogtepunten die nergens op aarde te vinden zijn.

Beste reistijd voor een rondreis Australië

Wil je op rondreis in Australië? Dan is het handig om iets meer te weten over het klimaat in Australië. Vanwege de omvang van het continent, vind je er veel verschillende klimaatzones. Het grootste gedeelte van het land heeft een warm en voornamelijk droog klimaat. Dit is voornamelijk in de binnenlanden van het land. Australië kent warme zomers en milde zomers. Het noorden van het land heeft een tropisch klimaat en het zuiden en oosten van het land een zeeklimaat. 

Vergeet niet dat Australië op het zuidelijk halfrond ligt. Dit betekend dat wanneer het bij ons winter is, het daar zomer is en andersom. De Australische zomer vindt plaats van december tot en met april, winter duurt van juni tot oktober.

Bekijk onze reizen naar Australië per reissoort:

Naar boven