Resultaten worden geladen

Rondreis Baltische Staten

Maak kennis met de bijzondere Baltische Staten tijdens een rondreis met Sawadee. Hoewel deze landen zich in een hoog tempo aan het ontwikkelen zijn, lijkt het anderzijds alsof de tijd hier heeft stilgestaan. Je vindt hier landelijke dorpjes, stille stranden en prachtige oude steden. Denk bijvoorbeeld aan Tallinn, met zijn steile rode daken, torens en pastelkleurige gebouwen. 

Ook qua natuur hebben de Baltische Staten veel te bieden. Je vindt hier schitterende landschappen en een aantal indrukwekkende Nationale Parken. Maak bijvoorbeeld een spannende kajaktocht over de eindeloze meren van het mysterieuze Aukstaitija Nationaal Park. Dit oude park heeft diepe wouden, etnografische dorpen en helblauwe meren. Een groepsreis door de Baltische Staten is een bijzondere ervaring, waarin je kennismaakt met het geheel eigen karakter van deze drie landen. 

Waarom op rondreis door de baltische staten?

Een groepsreis door de Baltische Staten moet je gewoon gedaan hebben. De landen zijn niet dicht bevolkt en toerisme is buiten de grote steden niet heel groot. Hierdoor kun je op rondreis in alle rust van de Baltische Staten genieten. Een bijkomend voordeel is dat je er zo bent! Je vliegt naar alle drie de landen binnen 3 uur en er is slechts 1 uur tijdsverschil. Dit maakt een groepsreis naar de Baltische Staten snel en comfortabel. Doordat er relatief weinig toeristen komen zijn de landen ook nog eens ongeschonden en zijn veel locals erg blij je te zien.

Naar boven