Er zijn 0 wandelvakanties naar Griekenland die voldoen aan jouw wensen

Resultaten worden geladen

Wandelvakantie Griekeland

Wat denk je bijvoorbeeld van het schitterende Santorini. Als je liever de hoogte in wil dan kan je een bezoek brengen aan het huis van de Griekse goden, de oude Grieken dachten namelijk dat deze bovenop de berg Olympos woonden. Trek je wandelschoenen aan en ontdek wat Griekenland allemaal te bieden heeft. 

Reisadvies Wandelvakantie Griekenland 

Tijdens de zomermaanden kan het op het Griekse vasteland en vele eilanden erg heet worden. Hierdoor wordt een wandelvakantie in deze gebieden ook afgeraden tijdens de zomer. Dit is juist wel weer een goede periode om de berg Olympos te beklimmen. Voor de rest van de gebieden gelden het voor- en najaar als beste reistijd. In het najaar kunnen plotselinge weersverschillen nog eens voorkomen en in het voorjaar heb je hier bijna nooit last van. Doordat Griekenland een populair zomervakantie land is vind je er in deze periode ook veel toeristen. 

Naar boven
 

KLM Werelddeal Weken
Profiteer t/m 31 januari

De KLM Werelddeal Weken zijn er weer! Dat betekent wereldkortingen op diverse Sawadee reizen. Jouw korting tijdens de Werelddeal Weken kan dus oplopen tot maar liefst € 200!