Resultaten worden geladen

Rondeis Cyprus

Op een rondreis Cyprus met Sawadee ontdek je zowel de natuurlijke als culturele bezienswaardigheden op het zuidelijke deel van het eiland. Zo kun je geweldig wandelen in the Troodos gebergte waar je onder andere rond Mount Olympus loopt, naar de Kaledonia waterval of het idyllische bergdorpje Kakopetria ontdekt. Onderweg bezoeken we verschillende historische kerken en ontmoet je de locale bevolking onderweg of in één van de eetgelegenheden.

Geen onnodige reisdagen

Tijdens een rondreis Cyprus zijn er geen onnodige reisdagen nodig. We verblijven op het eiland voornamelijk op 1 locatie waarvan we onze wandelingen en dagexcursies beginnen. Dit betekend dat je geen dagen verliest met het reizen naar andere plekken en dus geen kostbare vakantiedagen verliest. Daarnaast hoef je niet telkens je koffer in en uit te pakken én is het duurzamer om op 1 plek te blijven.

Beste reistijd Cyprus

Cyprus kent logischerwijs een middellandse zeeklimaat met korte en zachte winters die gepaard gaan met lange en warme zomers.Tussen april en oktober is het warm en voornamelijk droog op Cyprus, de neerslag die het eiland kent valt voornamelijk tussen december en maart. De beste reistijd om op groepsreis naar Cyprus te gaan zijn de maanden april-mei en september-oktober. In die periode is het niet te warm om overdag dingen te doen én is het lekker zonnig en droog. In juni tot en met augustus kunnen de temperaturen soms boven de 40 graden komen en is het niet fijn om overdag excursies uit te voeren.

Naar boven