Resultaten worden geladen

Rondreis Bali

Ga mee op groepsreis naar Bali. Dit betoverende Indonesische eiland is overladen met prachtige stranden en tempels. Bali is in tegenstelling tot de rest van Indonesië Hindoestaans, tijdens een rondreis op Bali zal je ongetwijfeld een van de vele rituelen en gewoontes van het volk aanschouwen. Op Bali kun je kennis maken met de nieuwsgierige makaken, deze kun je bewonderen in het Monkey Forest.

Bali staat bekend om haar mooie stranden, je hebt stranden met hagelwit zand maar ook stranden met grijs vulkaanzand. De onderwaterwereld op Bali is ook zeer divers, je kunt er uitstekend snorkelen en duiken. Tevens is het op Lovina beach mogelijk om grote groepen dolfijnen te spotten. Tijdens je rondreis op Bali kun je genieten van de Balinese keuken, de allerlekkerste gerechten vind je gewoon bij de eettentjes op straat. Ga mee op ontdekkingsreis naar Bali, bezoek de mooiste tempels, zwem in de prachtige zeeën en geniet van de Balinese cultuur. 

Waarom een rondreis op Bali?

Op Bali vind je duizenden indrukwekkende tempels met allemaal een eigen verhaal. Het draait op Bali om de vele rituelen en ceremonies waarbij het hindoeïsme centraal staat. De Balinese cultuur is erg bijzonder, de mensen zijn vriendelijk en gastvrij. Ook heeft Bali ongerepte natuurlandschappen die wachten om ontdekt te worden. We reizen per bus naar de mooiste plekjes en aanschouwen wat Bali zo mooi maakt.

Na een avontuurlijke rondreis is Bali de perfecte plek om uit te rusten en dagen lang op het strand te liggen. De stranden van Bali zijn betoverend mooi, het water is kraakhelder en het zand is grijs of wit. Ook zijn er verschillende plekken waar je goed kunt surfen. De onderwaterwereld is net zo bijzonder. Je kunt hier dagen snorkelen of duiken en toch elke keer nieuwe vissen en koraalriffen tegenkomen, met een beetje geluk zie je zelfs een zeeschildpad.

Een bezoek aan het indrukwekkende Ubud

Ubud staat bekend als cultureel centrum van het eiland. Dit kunstenaarsdorpje ligt ingebouwd tussen felgroene rijstvelden, en er is genoeg te doen. Zo vind je er talloze winkeltjes, musea en een rijke collectie Indonesische schilderkunst. In de omgeving zijn verschillende heiligdommen te bezichtigen, zoals Goa Gajah – een prachtig terrein met een groot bassin en een grot daterend uit de 11e eeuw. In Ubud zelf is de tempel Pura Dalem Agung Padantegaeen aanrader. Hier worden traditionele dansen opgevoerd, die van generatie op generatie worden overgedragen. Hopelijk kun je op je rondreis Bali één van de kleurrijke feesten en ceremoniën bijwonen, een bijzondere ervaring.

Bekijk onze reizen naar Bali per reissoort:

Naar boven