Rondreis Peru | Groepsreizen | Unieke reizen met Sawadee

Resultaten worden geladen

Rondreis Peru

De kans is groot dat je rondreis zal beginnen en eindigen in de Peruaanse hoofdstad Lima. De Plaza Mayor is een populaire trekpleister met zijn koloniale gebouwen. Ontdek Machu Picchu, deze legendarische "verloren stad van de Inca's" is een van de meest bezochte toeristische bezienswaardigheid. De ruïnes zijn hoog en worden regelmatig verduisterd door bewolking, wat bijdraagt aan het mysterie van de plaats. Je kan tijdens je rondreis naar de Machu Picchu via de beroemde Inca Trail. Op deze meerdaagse wandeling zie je de prachtige bergen en jungles. De drijvende eilanden van de Uros klinken misschien als een Indiana Jones titel, maar het is eigenlijk de naam van de groep van handgemaakte eilanden in het Titicacameer. De eilanden zijn de thuisbasis van de inheemse Uros mensen die hun eigen huizen, eilanden en boten hebben gebouwd.

Op rondreis door Peru bezoek je ook de Colca Canyon. Dit is de diepste canyon ter wereld en wordt gedacht twee keer zo diep te zijn als de Grand Canyon. Dit is een geweldige plek om één van de grootste vogels op aarde te spotten de Andes-condors. In tegenstelling tot de Grand Canyon, is de Colca Canyon bewoonbaar. Tijdens onze groepsreis bezoeken we ook Paracas. Dit is in het zuiden van Peru, en wordt ook wel de "Poor Man's Galapagos" genoemd. Dit komt dooor zijn indrukwekkende wilde dieren: duizenden vogels, evenals grote zeeleeuw en pinguïn populaties leven langs het water. Je kunt een bezoek brengen aan de Paracas National Reserve via een georganiseerde boottocht op rondreis.

Bekijk onze reizen naar Peru per reissoort:

Naar boven
 

Boek nu je reis & krijg
een Bever cadeaubon t.w.v. €40 p.p.


Boek t/m 31 maart jouw reis en krijg per persoon een Bever cadeaubon t.w.v. €40 om vrij te besteden. Hiermee kan je voorbereid op reis!

Hoe profiteren?
De actie wordt automatisch toegepast op je boeking. De cadeaubon wordt uiterlijk binnen 3 weken na afloop van de actie per mail toegestuurd.