Rondreis Vietnam | Groepsreizen | Unieke reizen met Sawadee

Resultaten worden geladen

Rondreis Vietnam

Vietnam kent verschillende prachtige steden, zoals het vroegere Saigon, Hué en Hanoi. Op onze rondreis zie je dat de Franse koloniale sfeer nog goed behouden is gebleven. Geniet van Ho Chi Minh-Stad met zijn glanzende wolkenkrabbers en koloniale huizen. De stad kent beide uiterste zo zie je monniken door de stad lopen en zie je overal luxe auto’s en showrooms in de stad. De smalle straten van Hoi An kenmerken de stad. Dichtbij heb je de rivier bars waar je tijdens je groepsreis uitstekend leuke souvenirs kan kopen. Er worden hier veel T-shirts en keramiek verkocht, maar de echte trekpleister zijn de vele kleermakers die op maat gemaakte kleding maken.

Er zijn honderden prachtige wandelpaden in Vietnam. Enkele hiervan zullen we verkennen tijdens onze rondreis. In het zuiden van Hanoi in Cuc Phuong National Park is er een woestijn van beboste kalksteen bergen opgerezen uit de groene rijstvelden.

Hanoi is met name een doolhof van smalle straatjes in en rond de oude wijk. Elders in de stad zijn brede, groene boulevards met koloniale gebouwen. Waar je ook bent in de stad je hoort altijd op de achtergrond het geluid van de motoren. 

Naar het ongelofelijke Ha Long Bay 

Het lijkt wel alsof je door het decor van een film loopt, de schitterende Halong Bay wordt niet voor niets één van de zeven natuurlijke wereldwonderen genoemd. De baai bestaat uit bijzonder gevormde kalksteenrotsen die uit de zee rijzen, spannende grotten en een heldere zee. Tijdens een boottocht kun je dit Werelderfgoedgebied verkennen en bewonderen. Zo vaar je tussen de eilandjes, onderzoek je de prachtige rotspartijen van een bijzonder grottenstelsel en meer je aan bij een tropisch eilandje. Na een overnachting aan boord zie je de eerste lichtstralen op de kalksteenrotsen schijnen en aanschouw je een schitterende zonsopkomt.

Op rondreis door de Mekong Delta 

Ontdek de waterwereld van de Mekong Delta, waar de kanalen van de machtige Mekong kriskras door het land voeren langs de rijstvelden en suikerrietplantages. Tijdens je groepsreis ontdek je de riverine dorpen en drijvende markten in deze regio.

Stranden van Vietnam

Voor, na of tijdens je rondreis kun je heerlijk relaxen op de prachtige stranden van Vietnam. Nha Trang is de perfecte combinatie van brede stranden met palmbomen en gezellige barretjes. Je kan een boottocht maken naar de nabijgelegen eilanden en koraalriffen. Als alternatief kan je naar Vung Tau waar jesamen met de groep prachtig kunt snorkelen.

Bekijk onze reizen naar Vietnam per reissoort:

Naar boven
 

Boek nu jullie familiereis
& krijg een Bever cadeaubon!


Boek t/m zondag 26 maart jullie familiereis voor zomer 2023 en krijg per boeking een Bever cadeaubon t.w.v. €125 om vrij te besteden. Hiermee kunnen jullie voorbereid op reis!

Hoe profiteren?
De actie wordt automatisch toegepast op je boeking. De cadeaubon wordt uiterlijk binnen 3 weken na afloop van de actie per mail toegestuurd.