Resultaten worden geladen

Single reis door Midden Amerika

Tijdens een single reis door Midden Amerika, dat zich uitstrekt van Mexico tot Panama maak je kennis met een rijkdom aan flora, fauna en cultuur. Met een single reis van Sawadee ontdek je het gebied met adembenemende overblijfselen van zeer oude culturen, zoals de Maya ruïnes in Guatemala. Ook het Panamakanaal en de nevelwouden van Honduras zijn zeer bijzondere bezienswaardigheden. Of wat dacht je van snorkelen in de azuurblauwe wateren van Belize?

Single reis door Zuid Amerika

Tijdens een single reis door Zuid Amerika vind je leguanen, capybara's, reuzenschildpadden, zeeleeuwen en kleurrijke vogels zoals de enorme condor en de Jan-van-gent. Het was op de Galápagos eilanden dat Darwin tot zijn evolutietheorie kwam. Maar niet alleen hier is de verscheidenheid aan dieren overweldigend. Wat dacht je van het meest uitgestrekte stuk regenwoud op aarde: het Amazonegebied, dat doorkruist wordt door de op één na langste rivier op aarde, de Amazone. 

Ook in Zuid Amerika stuit je op vele overblijfselen van langvergeten culturen. Zo is een wandeltocht naar het machtige Machu Picchu van de Inca's een absolute must wanneer je in Peru reist.

Een single reis door Midden en Zuid Amerika: voor elke avonturier!

Een single reis door Midden en Zuid Amerika Swingt! Of je nu single reist door Mexico of in Bolivia, of het nu de Cubaanse salsa of de Argentijnse tango is. Overal zie je kleurrijke en vriendelijke indianenvolkeren en hoor je vrolijke muziek. Kleur, muziek en adembenemende landschappen: dat is wat deze continenten voor altijd met elkaar verbindt!

Bekijk onze reizen naar Azië per reissoort:

Naar boven