Groepsreizen Oceanië

Wil jij een onvergetelijke groepsreis maken? Dan is Oceanië het geschikte continent. Oceanië is met bijna 8 miljoen vierkante kilometer het kleinste continent ter wereld. Tijdens onze groepsreizen Oceanië maak je kennis met de overweldigende natuur van Nieuw-Zeeland, waar je besneeuwde bergen, gletsjers, vulkanen, spuitende geisers, modderpoelen, regenwouden en prachtige zandstranden tegenkomt. Of ga jij liever down under tijdens een groepsreis Australië, waar je kennis maakt met de adembenemende en veelzijdige natuur van het land? Bekijk onze Oceanië  groepreizen en ontdek dit prachtige continent!

Er zijn 5 reizen die voldoen aan jouw wensen
 • Rondreis Australië kampeer- en hotelreis Roadtrip door de Outback
  • Kamperen in de oneindige Outback
  • Met een 4x4-truck over de beroemde Oodnadatta Track
  • Inclusief 10 x ontbijt, 10 x lunch en 10 x diner in de Outback
  Sawadeal € 200,-
  21 dagen
  vanaf € 3.998,- € 3.798,- inclusief vlucht
 • Rondreis Nieuw-Zeeland In de ban van de natuur
  • Meest complete en gevarieerde rondreis door Nieuw-Zeeland met veel individuele vrijheid
  • Rust in het programma door vaak twee nachten op één plek te verblijven
  • Veel optionele wandelmogelijkheden door o.a. vijf verschillende nationale parken
  28 dagen
  vanaf € 4.148,- inclusief vlucht
 • Rondreis Australië Het Rode Continent
  • Complete rondreis van Zuid- naar Noord-Australië, dwars door de Outback
  • Uniek verblijf op het bijzondere en groene eiland Tasmanië
  • Vier comfortabele, tijdbesparende binnenlandse vluchten

  Gegarandeerd vertrek op:
  03 feb , 21 okt , 16 dec - alle vertrekdata

  28 dagen
  vanaf € 4.898,- inclusief vlucht
 • 35 dagen
  vanaf € 3.498,- inclusief vlucht
 • 22 dagen
  vanaf € 5.330,- inclusief vlucht
  Bekijk deze reis

  Gegarandeerd vertrek op:
  25 nov - alle vertrekdata

 • Toon ook reizen met internationale groepen

Groepsreis Oceanië

Ben je in de ban van Oceanië en word je warm van alle prachtige beelden van Australië en Nieuw-Zeeland die je ziet op tv? Australië en Nieuw-Zeeland zijn namelijk razend populaire reisbestemmingen. Jaarlijks trekken duizenden reizigers erop uit om het betoverende continent te ontdekken. Oceanië bestaat uit Australië, Nieuw-Zeeland en veel kleine eilanden. Het ligt ten zuidoosten van Azië en Australië is bijvoorbeeld bijna 240 keer zo groot als Nederland. Daarnaast is Australië een van de eerst gevormde landen op aarde. Er zijn rotsen in het land die al zo’n drie miljard jaar bestaan. Het landschap is gevarieerd en bestaat uit een prachtige kustlijn met onder andere het bekende en grootste koraalrif ter wereld; ‘The Great Barrier Reef’, verschillende schilpaddenstranden, bergen met watervallen, grote steden en tropische regenwouden. Wil jij down under tijdens eens van onze groepsreizen Australië of ontdek jij liever Nieuw-Zeeland waar je gedurende je groepsreis ongeveer het hele eiland ziet? Je kan het hele jaar reizen naar Oceanië vanwege het klimaat. De beste reistijd is afhankelijk per gebied waar je doorheen reist! Kijk tussen onze reizen Oceanië welke reis het best bij jou past!

Populaire Groepsreizen Oceanië

Hoewel Oceanië het kleinste continent ter wereld is, zou dit wellicht wel de meest populaire reisbestemming kunnen zijn veel reizigers. De diverstiteit in natuur en cultuur en de vriendelijke bevolking maken dit continent een top reisbestemming. De meest populaire reislanden in Oceanië zijn Australië en Nieuw-Zeeland.

Downunder tijdens een Groepsreis Australië

De groepsreis Australië begint in Sydney, waar je start met twee vrije dagen. Hier kan je bijkomen van de vlieguren en de stad ontdekken. Maak bijvoorbeeld een wandeling langs de kustlijn, waar je kan drinken bij een van de leuke tentjes. Op de derde dag breng je een excursie aan de Blue Mountains en om tijd te besparen vlieg je een paar dagen later naar het door Nederlander, Abel Tasman, ontdekte Tasmanië. Het is er ontzettend groen en zeker een bezoek waard. Naast dagen in Melbourne en Adelaide, staat er een prachtige route op de planning; the Great Ocean Road. Deze route is 350 kilometer lang en geeft geweldige uitzichten over de oceaan. Natuurlijk stoppen we onderweg, zodat je een prachtige kustwandeling kan maken en op de foto kan met het spectaculaire landschap. De rondreis Australië brengt je langs prachtige natuur en nationale parken. Je ziet gedurende deze 28-daagse rondreis de hoogtepunten van het land. Bekijk voor meer informatie het gehele reisprogramma!

Nieuw-Zeeland groepsreizen

Tijdens je groepsreis Nieuw-Zeeland, zie je bijna het hele eiland. Vanaf Schiphol vlieg je naar Auckland, waar je reis begint. De 28-daagse rondreis laat je het veelzijdige land zien en neemt je mee langs de hoogtepunten. Je gaat naar het grootste Kauri bos, waar immense bomen staan. Ze hebben een omvang van meer dan vijf meter en kunnen wel 60 meter hoog worden. Maori’s maakten boten van de bomen. Je ziet onder andere de Te Matua Ngahere (vader van het woud); een boom die tussen de 3- en 4 duizend jaar oud is. Voor natuurliefhebbers is de groepsreis Nieuw-Zeeland de ideale bestemming. Je wandelt gedurende deze reis tussen spuwende geisers, borrelende modderpoelen en stomende heetwaterbronnen. Ook kom je langs adembenemende fjorden en een mooie kustlijn. Het Abel Tasman nationaal park waar de reis naartoe gaat is het juweel onder Nieuw-Zeelands nationale parken en heeft subtropische wouden en prachtige baaien met hagelwitte zandstranden.

Naar boven