Rondreis Jordanië | Groepsreizen | Unieke reizen met Sawadee

Resultaten worden geladen

Rondreis Jordanië

De oude ruïnestad Petra is de meest populaire rondreis attractie van Jordanië. Maar wist je dat dit land nog veel meer te bieden heeft? Wat dacht je van het nationale park Dana, of de unieke Dode Zee. In Jordanie maak je kennis met een zeer vriendelijke bevolking die je meevoeren in de Arabische wereld en wie weet geniet je straks van de typische Jordaanse lekkernij Kanafa (soort baklava).

Ontdek de Wadi Rum Woestijn

Tijdens een rondreis door Jordanie zul je de eindeloze woestijnlandschappen van Wadi Rum ontdekken. Om een goede indruk te krijgen van de schoonheid van de woestijn, kun je hier een spectaculaire jeeptocht maken. Als je de woestijn op een authentiekere manier wilt ervaren, maak dan een tocht op de rug van een kameel!

Naar het wereldwonder Petra

Op rondreis door Jordanie zul je zeker langs Petra komen. Deze ruïne stad ligt in het zuidoosten van Jordanië en was vroeger de hoofdstad van de Nabateeërs. Zij leefden hier in een kloof tussen de heuvels, waar ze hun huizen en andere gebouwen hebben uitgebikt. Het bekende klooster wordt door veel mensen als één van de mooiste kloosters gezien. Jaarlijks trekt het veel bezoekers. Petra staat op de Unesco werelderfgoedlijst. 

Bij Petra heerst een warm woestijnklimaat met grote temperatuurverschillen en weinig neerslag. De zomers in Petra zijn warm maar zelden heet. Ook na warme dagen kunnen de nachten kouder zijn. Gedurende de winter is het er frisser en is nachtvorst geen uitzondering. De zomers zijn erg droog en alleen in de winter valt er neerslag. 

Bekijk onze reizen naar Jordanië per reissoort:

Naar boven
 

Boek nu je reis & krijg
een Bever cadeaubon t.w.v. €40 p.p.


Boek t/m 31 maart jouw reis en krijg per persoon een Bever cadeaubon t.w.v. €40 om vrij te besteden. Hiermee kan je voorbereid op reis!

Hoe profiteren?
De actie wordt automatisch toegepast op je boeking. De cadeaubon wordt uiterlijk binnen 3 weken na afloop van de actie per mail toegestuurd.