Resultaten worden geladen

Rondreis Brazilië

Een rondreis door Brazilië laat je kennis maken met de diverse cultuur en natuur van dit bruisende land. Kom tot rust op de prachtige stranden van Ilha Grande, zwem in de kristalheldere rivieren van Bonito, bewonder de Iguazu watervallen, verken het grootste draslandgebied ter wereld en swing mee met de samba dansende bevolking. Ben je op zoek naar avontuur? Maak een meerdaagse trektocht door het bijzondere Chapado Diamantina Nationaal Park.

Ervaar het leven in Rio de Janeiro

Een rondreis door Brazilië is niet compleet zonder een bezoek aan de spectaculaire wereldstad Rio de Janeiro. Laat je meevoeren in het feestgedruis tijdens het wereldberoemde carnaval, geniet op de copacabana van de gezelligheid en ontmoet de vriendelijke en passievolle lokale bevolking. Ook kun je het grootste Jesusbeeld (Christ the Redeemer) op aarde bezoeken waar je tevens een spectaculair uitzicht over de hele stad hebt. Naast Rio de Janeiro is Sao Paulo ook een leuke stad om te bezoeken tijdens een groepsreis.

Brazilië is een perfect land om te ontdekken tijdens rondreis met Sawadee, ook voor families en singles. Bekijk onze reizen per reissoort:

Naar boven