Resultaten worden geladen

Rondreis Madagascar

Ga mee op een rondreis en ontdek de unieke flora en fauna van Madagaskar. Het eiland is de woonplaats van de lemuren, deze bijzondere halfapen komen alleen voor op Madagaskar. Naast Lemuren kun je ook walvissen spotten, deze overweldigende dieren zwemmen rond juni tot en met september van Antarctica langs Madagaskar. Door de roodbruine aarde wordt Madagaskar ook wel het rode eiland genoemd. Je geniet hier van een actieve en bijzondere groepsreis, om uit te rusten van de unieke indrukken kun je genieten van een van de mooiste stranden ter wereld. Voor de liefhebber van een actieve stranddag is het ook mogelijk om te surfen, snorkelen of duiken. Wat Madagaskar zo bijzonder maakt is het feit dat ongeveer 90% van alle flora en fauna alleen op Madagaskar voorkomt. Dit maakt Madagaskar een van de meest unieke landen ter wereld.

Unieke Flora en Fauna van Madagascar

Ga mee op rondreis naar Madagaskar, het land van de lemuren en de baobab bomen. De flora en fauna op Madagaskar is vrij uniek, er zijn veel planten en dieren die alleen op Madagaskar voorkomen. Ook het landschap van Madagaskar is vrij divers, van woestijnlandschappen, savanne tot tapia bossen.

Aziatische invloeden op Madagascar

Madagaskar is een Afrikaans eiland maar wanneer je een groepsreis naar Madagaskar maakt zal je zien dat er veel Aziatische invloeden op het eiland zijn. De voornaamste voedselbron is rijst, dit komt door de eerste bewoners op Madagaskar, dat waren Maleisiërs en Indonesiërs. 

Cultuur op Madagascar

De natuur op Madagaskar is adembenemend, de stranden zijn hagelwit en de zee is azuurblauw. Maar naast de mooie natuur kun je tijdens een rondreis ook genieten van de Madagassische cultuur. Madagaskar heeft niet alleen een divers natuurlandschap maar ook een diverse cultuur. Deze cultuur bestaat uit een mengeling van Afrikaanse, Arabische en Aziatische invloeden met een heerlijke Franse keuken.

Bekijk onze reizen naar Madagascar per reissoort:

Naar boven