Resultaten worden geladen

Singlereis in Afrika

Reizen naar Afrika spreekt al eeuwen enorm tot de verbeelding. Maar wat is Afrika eigenlijk? Afrika is niet één land, niet één bestemming. Met meer dan 50 landen biedt dit continent een enorme variatie aan landschappen, mensen en volken.

Een single reis door Afrika biedt voor ieder wat wilt. Van safari's en savannes in het oosten bij Tanzania, Ethiopië en Uganda tot een combinatie van westelijke en Afrikaanse cultuur in het zuiden van dit continent (Namibië, Zuid-Afrika en Botswana). Van uitbundige dans en traditionele volkeren in het westen (Senegal, Ghana en Benin) tot de Arabische en islamitische invloeden in het noorden (van Marokko tot Egypte, zie hiervoor onze Noord-Afrika pagina).
Sawadee biedt voor ieder wat wils met onze reizen in Afrika.

Verscheidenheid in cultuur en natuur

Niet alleen biedt Afrika een verscheidenheid in culturen, ook heeft de natuur van dit continent werkelijk alles in huis. Berglandschappen in Lesotho en Uganda, woestijnen in Tunesië en Egypte en savannes in Kenia en Tanzania.

Single reis door Afrika met Sawadee

Zo gevarieerd als het continent Afrika is, zo gevarieerd is het aanbod van Sawadee single reizen. Ware avonturiers nemen we mee naar Mozambique en Zimbabwe. Wandelaars halen hun hart op in prachtig Marokko. En natuurlijk zijn er vele safari-reizen. Ga met ons mee naar de grootste wildparken van Tanzania of Kenia, of maak een trektocht naar de berggorilla's van Uganda.

Bekijk onze reizen naar Afrika per reissoort:

Naar boven