Er zijn 3 reizen die voldoen aan jouw wensen
 • Groepsrondreis Japan Hoogtepunten Zeg konichiwa tegen Japan
  • Een ontspannen manier om de hoogtepunten van Japan te beleven
  • De meest complete reis om de mooiste hoogtepunten van Japan te beleven
  • Meerdere excursies mogelijk met gebruikmaking JRP (excl. entree)
  14 dagen
  vanaf € 2.899,- inclusief CO2-compensatie
 • Groepsrondreis Japan Niets is wat het lijkt
  • Railpass van maar liefst 14 dagen inclusief (t.w.v. ± € 396,-)!
  • Veel individuele vrijheid tijdens de reis
  • Bijzondere overnachtingen in een ryokan (pension) en een minshuku (herberg)
  21 dagen
  vanaf € 3.969,- inclusief CO2-compensatie

Resultaten worden geladen

Rondreis Japan

Ga mee op groepsreis naar Japan en ontdek het land van de geisha’s, sushi en gigantische metropolen. Japan is het land van de grote contrasten, de steden zijn super modern en innovatief maar tegelijkertijd is het land erg traditioneel en houdt het vast aan oude gewoontes en rituelen. Ga mee op ontdekkingsreis naar een van de meest bijzondere landen ter wereld, het land waar je sushi als ontbijt, lunch en diner mag eten. 

Zie de prachtige kersenbloesem tijdens een rondreis Japan

Japan heeft een zeer uiteenlopend landschap. Het heeft een gigantische kustlijn, veel dichtbeboste bergen en heuvels, meren, rivieren en vulkanen. Japan staat bekend om de kersenbloesem, deze boom begint met bloeien in de lente, deze gebeurtenis wordt altijd feestelijk gevierd in het land. Ga je niet in de lente naar Japan? Niet getreurd. Het land heeft nog zo veel meer mooie landschappen. Zo bezoeken we tijdens een rondreis door Japan onder andere het prachtige Joshinetsu Kogen Nationaal Park.

Ontdek de Japanse steden en cultuur tijdens een groepsreis

Naast de prachtige landschappen in Japan heeft het land een aantal gigantische metropolen. Deze moderne steden staan vol met wolkenkrabbers maar ook met traditionele tempels. Japan is het land van de grote contrasten en dat zie je heel goed terug in de steden. De hoofdstad Tokyo is de grootste stad ter wereld, deze stad slaapt nooit en er is altijd wel iets te doen. Ga bijvoorbeeld tijdens de rondreis naar de Tsukiji Market, dit is de grootste groothandel ter wereld of bezoek de Senso-ji tempel, de meest bezochte tempel van Japan. De Japanse cultuur is ook erg uiteenlopend, van geisha’s tot de Harajuki kledingstijl en van theeceremonies tot sumoworstelaars. Japan heeft ook een bijzondere geschiedenis, in Nagasaki kun je het atoombom museum bezoeken. Deze stad is getroffen door een atoombom in de Tweede Wereldoorlog, in het museum word je geconfronteerd met deze afschuwelijke gebeurtenis. Japan is een betoverend land met een vriendelijke bevolking, heerlijk eten en gekke gadgets. Ga met ons mee op deze geweldige groepsreis en dompel je onder in de Japanse cultuur. 

Bekijk onze reizen naar Japan per reissoort:

Naar boven
 

Webinar: Jordanië, Israël & Vietnam

Van woestijnovernachtingen in het Midden-Oosten tot aan bruisende steden in Vietnam. In het Webinar op donderdag 21 januari nemen reisexpert Ethan-Rory en Product manager Nynke jullie alvast mee op reis door deze bijzondere bestemmingen.

Het programma:

 • 19:00 -  Jordanië, Israël
 • 19:45 - Vietnam