Infodagen

Sawadee organiseert verspreid door het jaar verschillende informatiedagen, op kantoor in Amsterdam of op locatie elders in het land. Tijdens deze evenementen geven wij inspirerende (landen)presentaties die je helpen bij het maken van een reiskeuze, of die je meer informatie geven voordat je met ons op reis gaat. Ontdek alles over onze verschillende groepsrondreizen, familiereizen, singlereizen, wandelreizen en fietsreizen. Daarnaast kun je andere reizigers ontmoeten, leuke en handige workshops bijwonen en uiteraard krijg je antwoord op al je reisvragen. Elk evenement is anders, met een ander programma, een andere sfeer en omvang. Maar ze hebben allemaal één ding gemeen: je ontmoet altijd de mensen achter Sawadee, reisexperts en reisbegeleiders, die hun reisverhalen graag met jou delen. Dus kom gezellig langs!


  • 19 januari: Inspiratiedag 19 januari 2019, Utrecht - Theater Kikker, Utrecht - info/meld je aan
  • 26 januari: Inspiratiedag 26 januari 2019, Den Bosch - Verkadefabriek, Den Bosch - info/meld je aan
  • 2 februari: Presentaties Kenia & Tanzania en Namibië - Kantoor Sawadee, Amsterdam - info/meld je aan
  • 10 februari: Inspiratiedag 10 februari, Amsterdam - Kantoor Sawadee, Amsterdam - info/meld je aan
  • 23 februari: Presentaties Thailand & Vietnam - Kantoor Sawadee, Amsterdam - info/meld je aan
  • 24 februari: Zuid-Afrika middag 2019 - Kantoor Sawadee, Amsterdam - info/meld je aan

Soorten evenementen


Informatiedag

Op een informatiedag nemen onze reisbegeleiders je vol passie, kennis en enthousiasme mee op reis naar een van onze bijzondere bestemmingen. Elke informatiedag presenteren we plenair een selectie van onze reizen. Zit jouw bestemming er niet bij? Op iPads tonen we je graag een van de meer dan 100 presentaties van reizen die we aanbieden. Doe deze dag inspiratie op, ontdek alles over onze verschillende groepsrondreizen, familiereizen en fietsreizen en bespreek je reisplannen met een reisexpert of reisbegeleider. Op sommige informatiedagen bieden we interessante (gratis) workshops en activiteiten aan, zoals fotografie en stadswandelingen, of is er een reis-quiz of live muziek.


Toegang

Toegang tot de Sawadee informatiedagen is uiteraard gratis. Meld je vooraf wel aan op de bijbehorende webpagina voor een informatiedag.


Beurzen

Houd onze website in de gaten voor onze aanwezigheid op de beurzen in 2019.

Naar boven
">
 

Maak kans op Bever cadeaukaart
ter waarde van € 250!

De zomer is ver te zoeken dus kun je vast wel iets gebruiken om je dag zonniger te maken. Wil je kans maken op een Bever cadeaukaart om artikelen aan te schaffen voor je volgende reis?

Door deelname schijf je je in voor de wekelijkse Sawadee nieuwsbrief. Sawadee respecteert jouw privacy en gebruikt hiervoor de richtlijnen vanuit de AVG wetgeving. Bekijk ons privacybeleid.