Infodagen | Sawadee Reizen

Sawadee evenementen

Sawadee organiseert verspreid door het jaar verschillende evenementen, zoals informatiedagen en beurzen. De evenementen vinden op ons kantoor in Amsterdam of elders in het land plaats. Elk evenement is anders, met een ander programma, een andere sfeer en omvang. Maar ze hebben allemaal één ding gemeen: je ontmoet altijd de mensen achter Sawadee, reisexperts en reisbegeleiders, die hun reisverhalen graag met jou delen. Dus kom gezellig langs!

   

Informatiedagen

Op een informatiedag nemen onze reisbegeleiders je vol passie, kennis en enthousiasme mee op reis naar een van onze bijzondere bestemmingen. Elke informatiedag presenteren we plenair een selectie van onze reizen. Zit jouw bestemming er niet bij? Geen probleem, op de informatiemarkt kun je al je vragen stellen over onze andere bestemmingen. Doe deze dag inspiratie op, ontdek alles over onze verschillende groepsrondreizen en familiereizen, of bespreek je reisplannen met een reisexpert of reisbegeleider.

Beurzen en evenementen

Komend jaar zijn wij op verschillende beurzen en events te vinden, in zowel Nederland als België. Kom je gezellig langs bij onze stand?

Overzicht komende events