Resultaten worden geladen

Rondreis Verenigd Koninkrijk 

Het Verenigd Koninkrijk is een goede bestemming voor verschillende activiteiten. Ga mee met Sawadee op groepsreis en ontdek historische steden, wandel door natuurparken, bezoek het knusse platteland en ga langs mooie kustgebieden. De kust is eindeloos lang en wordt omschreven als ongelofelijk mooi.

Nationale parken Verenigd Koninkrijk 

In het Verenigd Koninkrijk zijn 15 verschillende nationale parken. Tijdens de groepsrondreis Verenigd Koninkrijk wandel je er door maar liefst 7. De verschillende parken hebben allemaal haar eigenschappen. Zo staat het Lake district nationaal, zoals haar naam al zegt, bekend om de vele meren en is er de hoogste berg van het Verenigd Koninkrijk te vinden. In Cairngorms National Park kan je eindeloos lang hiken, wilde dieren spotten of op bezoek bij een whisky of gin distillery. In het Brecon Beacons National Park zijn bergen, bossen en watervallen te bewonderen.

Bezoek bruisende steden York, Edinburg en Belfast

Het Verenigd Koninkrijk is rijk aan levendige steden met een interessante geschiedenis. Tijdens de rondreis Verenigd Koninkrijk bezoek je onder andere York, Edinburg en Belfast. In York staat de grootste middeleeuwse kathedraal van Noord-Europa. De oude stad van Edinburg staat bekend om haar vele middeleeuwse huizen en smalle straatjes en is een UNESCO werelderfgoedlocatie. Belfast wordt ook wel de stad van de Titanic genoemd. Het enorme schip dat in 1912 op een ijsberg botste is hier ontworpen.


Naar boven