Rondreis Verenigde Staten | Groepsreizen met Sawadee

Vragen over de drukte op Schiphol? Meer info

Resultaten worden geladen

Rondreis Verenigde Staten van Amerika

Voor wie op rondreis graag een avontuur beleeft en ongelofelijke steden met natuur wil combineren is een reis naar de Verenigde Staten van Amerika ideaal. Dit land kent prachtige nationale parken met de meest bijzondere natuurverschijnselen. Er zijn woestijnen, bergen, canyons en zandvlaktes. Alles is hier groots. Zo ook de steden als Los Angeles met weidse stranden en bekende filmstudio’s of Las Vegas met casino’s en neonverlichting.

Op rondreis langs de Grand Canyon

Een absoluut hoogtepunt van een groepsreis in de Verenigde Staten van Amerika is een bezoek aan de Grand Canyon. De Grand Canyon is ontstaan door de wind en de woeste Colorado rivier. In miljoenen jaren tijd heeft dit natuurgeweld een scheur in de aardkorst veroorzaakt. De kloof is zo breed dat deze zelfs vanuit de ruimte zichtbaar is. Het is zonder twijfel één van de meest indrukwekkendste natuurverschijnselen op aarde.

Tijdens een rondreis door de Verenigde Staten van Amerika kun je er de Grand Canyon per helikoptervlucht bekijken en ook zelf een wandeling naar beneden maken. De wandeling kan intensief zijn omdat het in de canyon erg warm kan worden. Hoewel het wellicht intensief zal zijn, is het uitzicht van in de Grand Canyon het meer dan waard. Ook is de zonsondergang aan de rand van de Grand Canyon een spectaculair gezicht.

Bekijk onze reizen per reissoort:

Naar boven
 

Twijfel je nog? Neem een optie!

Alle voordelen van het nemen van een optie op een rijtje:

  • Wij houden een plekje voor je vast in de groep
  • Altijd vrijblijvend
  • Altijd kosteloos te annuleren
  • Wij kunnen je op de hoogte houden van wijzigingen m.b.t. de bestemming
  • Geen geldigheidsduur (tenzij de reis volloopt)
  • Je hebt alvast iets om naar uit te kijken