Resultaten worden geladen

Familiereis Afrika 

Tijdens een familiereis door Afrika maak je in Kenia safari's in de prachtige en wildrijke reservaten Samburu, Nakuru en Masai Mara. In Naivasha kun je tijdens fiets- of wandeltochten oog in oog komen te staan met giraffen, gazelles en zebra's. Namibië biedt jullie enkele van de kleurrijkste en grilligste woestijngebieden ter wereld. Ontdek samen met je gezin een van deze prachtige locaties met een familiereis van Sawadee!

Een familiereis voor jou en je kind(eren)

Tijdens de meeste familiereizen in Afrika brengen we een bezoek aan de lokale bevolking. Een land en haar cultuur leer je namelijk pas echt kennen door het contact met de bewoners. Zo gaan we tijdens de reizen in Tanzania niet alleen op zoek naar wild, maar brengen we ook een uitgebreid bezoek aan boerenfamilies. De kennismaking met de hartelijke en gastvrije families is een onvergetelijke en leerzame ervaring voor volwassenen én kinderen. Maak een kanotocht door de hooglanden van Madagaskar, reis met een safaritruck door de Serengeti of ga op zoek naar de Big Five (olifanten, neushoorns, luipaarden, buffels en leeuwen) in Zuid Afrika. Tijdens onze actieve en avontuurlijke familiereis met kinderen zal niemand zich vervelen. De overnachtingsplekken zijn zeer gevarieerd. Tijdens de reizen in Oost-Afrika en Namibië wisselen we hotelovernachtingen af met kamperen midden in de natuur en hoor je 's nachts de wilde beesten tussen de tenten scharrelen.

Familievakantie met avontuurlijk karakter

Bij een familieavontuur kun je voor het hele gezin avontuurlijke vakanties naar Afrika boeken. Onze familiereizen zijn speciaal bedoeld voor ouders met kinderen die een flexibele instelling hebben.

Avontuurlijk Zuidelijk Afrika

Maar een familiereis per groep naar Afrika. De groepen bestaan uit 4 of 5 families variërend van gezinnen met 1-4 kinderen tot alleenstaande ouders met kinderen. Je kunt bij ons familiereizen boeken naar Kenia, Tanzania, Namibië, Zuid-Afrika, en Zuidelijk-Afrika. Tijdens de familiereizen word je begeleid door deskundige reisbegeleiding die een intensieve training hebben gevolgd.

Bekijk onze reizen naar Afrika per reissoort:

Naar boven