< Terug naar resultaten

Familiereis Cuba 4-10 jaar

Caribisch avontuur

Waarom deze reis?

Zwaarte van deze reis

 • Zwaarte van de reis

  arrow
  • image

   Zeer lichte reis met nauwelijks lange reisdagen en/of lichte dagwandelingen

  • image

   Lichte reis met weinig lange reisdagen en/of lichte dagwandelingen

  • image

   Licht avontuurlijke reis met enkele lange reisdagen en/of zwaardere (dag)wandelingen

  • image

   Avontuurlijke reis met meerdere lange reisdagen en/of zwaardere, meerdaagse wandelingen

  • image

   Zeer avontuurlijke reis met meerdere lange reisdagen en/of zware meerdaagse wandelingen

 • Comfort van de overnachtingen

  arrow
  • image

   Comfortabele hotels afgewisseld met veel basic (kampeer)overnachtingen

  • image

   Comfortabele hotels afgewisseld met meerdere basic (kampeer)overnachtingen

  • image

   Comfortabele hotels afgewisseld met enkele basic (kampeer)overnachtingen

  • image

   Comfortabele hotels

  • image

   Zeer comfortabele hotels

Deze reis is op dit moment helaas niet boekbaar. Bekijk andere reizen in Cuba

Route daagse familiereis Cuba 4-10 jaar

Deze familiereis naar Cuba is met korte reisafstanden speciaal samengesteld voor gezinnen met jongere kinderen. In de gezellige koloniale stadjes rijden mooie oldtimers rond en hoor je de gehele dag vrolijke Caribische muziek: de ideale plek om salsa te leren dansen. In de tabaksfabriek zie je hoe de beroemde dikke Cubaanse sigaren worden gerold. Maak een boottocht door een ondergrondse druipsteengrot, probeer in een palmboom te klimmen op een van de prachtige witte palmenstranden of maak een tochtje per zeilboot waarbij je de kans hebt dat er dolfijnen achter de boot aan zwemmen!

Levendige sfeer in Havana Dwaal rond door de levendige straten van Havana met zijn koloniale huizen, pleinen en gezellige terrassen. Veel mensen zoeken verkoeling op straat en het leven speelt zich dan ook voornamelijk buiten af. Overal hoor je de Caribische muziek; op straat wordt een partijtje domino gespeeld en er wordt eindeloos aan de grote Amerikaanse limousines uit de jaren 50 gesleuteld. Kalkstenen bergen en tabaksplantages De vallei van Viñales is een schitterend natuurgebied, dat bestaat uit kalksteen, waar ondergrondse rivieren een netwerk van grotten in uitgesleten hebben. Uit de streek rond Viñales komt de beste tabak ter wereld! We bezoeken een paar kleine boerderijen waar met ossenspannen het land wordt bewerkt. Hier proef je het echte Cubaanse leven en ervaar je de gastvrijheid van de vriendelijke Cubanen. Slingeren van boomtop naar boomtop In het natuurreservaat rondom Las Terrazas zijn vele wandelmogelijkheden en paardijdtochten. Voor de echte avonturiers is het mogelijk om een canopy tour te maken, waarbij je van boomtop naar boomtop swingt! Tussen prachtig gekleurde vissen kun je snorkelen in een meertje dat via een ondergrondse rivier met de zee verbonden is. Koloniale steden of een onbewoond eiland Nergens in Cuba proef je meer de sfeer van de koloniale tijd dan in Trinidad met haar mooie pastelkleurige koloniale panden en klinkerstraatjes. Je kunt ook per catamaran naar een klein onbewoond eiland varen voor een heerlijke lunch met verse vis, kreeft en garnalen. Grote kans dat je tamme leguanen tegenkomt, de enige bewoners van het eiland die op zoek zijn naar een restje eten. Revolutionair ‘El Che’ en witte palmen stranden In Santa Clara heeft Ernesto ‘Che’ Guevara in 1958 voor de zege van de revolutie gezorgd. Hier staat dan ook het monument van Che Guevara te vinden. Aan de witte stranden en blauwe zee van Varadero brengen we de laatste dagen van deze reis heerlijk ontspannen door.

Familiereis Cuba 4-10 jaar

Boekbaar vanaf 01-01-2018.
Ik blijf graag op de hoogte.

image
×
Bedankt, we houden je op de hoogte
Naar boven
 

Hoe goed ken jij Peru?
Win een reis naar het land van de inca's

Hoe is het gesteld met jouw geografische kennis van Peru? Weet jij op de kaart de belangrijkste highlight moeiteloos aan te wijzen? Speel mee met ‘Het Peru Mysterie’ en maak kans op een reis naar dit fascinerende land.