< Terug naar resultaten

Familiereis Cuba 4-10 jaar

Caribisch avontuur

Waarom deze reis?

Zwaarte van deze reis

 • Zwaarte van de reis

  arrow
  • image

   Zeer lichte reis met rustige reisdagen en/of zeer lichte dagwandelingen

  • image

   Lichte reis met mogelijk enkele langere reisdagen en/of eenvoudige dagwandelingen

  • image

   Reis met enkele lange reisdagen en/of zwaardere (dag)wandelingen

  • image

   Zwaardere reis, door langere reisdagen, veel verplaatsingen en/of zwaardere, meerdaagse wandelingen

  • image

   Zware reis, door bijvoorbeeld lange reisduur, veel verplaatsingen, langere reisdagen, intensievere trekkings en in mindere mate grote cultuurverschillen

 • Comfort van de overnachtingen

  arrow
  • image

   Basic hotels, mogelijk afgewisseld met veel kampeer- en/of andersoortige overnachtingen

  • image

   Eenvoudige hotels, mogelijk afgewisseld met meerdere kampeer- en/of andersoortige overnachtingen

  • image

   Comfortabele hotels, mogelijk afgewisseld met enkele kampeer- en/of andersoortige overnachtingen

  • image

   Comfortabelere, Luxere hotels

  • image

   Luxe hotels

Deze reis is op dit moment helaas niet boekbaar.
Bekijk andere reizen in Costa Rica, Colombia & Nicaragua
Of laat je adviseren door onze reisexperts

Route daagse familiereis Cuba 4-10 jaar

Deze familiereis naar Cuba is met korte reisafstanden speciaal samengesteld voor gezinnen met jongere kinderen. In de gezellige koloniale stadjes rijden mooie oldtimers rond en hoor je de gehele dag vrolijke Caribische muziek: de ideale plek om salsa te leren dansen. In de tabaksfabriek zie je hoe de beroemde dikke Cubaanse sigaren worden gerold. Maak een boottocht door een ondergrondse druipsteengrot, probeer in een palmboom te klimmen op een van de prachtige witte palmenstranden of maak een tochtje per zeilboot waarbij je de kans hebt dat er dolfijnen achter de boot aan zwemmen!

Levendige sfeer in Havana Dwaal rond door de levendige straten van Havana met zijn koloniale huizen, pleinen en gezellige terrassen. Veel mensen zoeken verkoeling op straat en het leven speelt zich dan ook voornamelijk buiten af. Overal hoor je de Caribische muziek; op straat wordt een partijtje domino gespeeld en er wordt eindeloos aan de grote Amerikaanse limousines uit de jaren 50 gesleuteld. Kalkstenen bergen en tabaksplantages De vallei van Viñales is een schitterend natuurgebied, dat bestaat uit kalksteen, waar ondergrondse rivieren een netwerk van grotten in uitgesleten hebben. Uit de streek rond Viñales komt de beste tabak ter wereld! We bezoeken een paar kleine boerderijen waar met ossenspannen het land wordt bewerkt. Hier proef je het echte Cubaanse leven en ervaar je de gastvrijheid van de vriendelijke Cubanen. Slingeren van boomtop naar boomtop In het natuurreservaat rondom Las Terrazas zijn vele wandelmogelijkheden en paardijdtochten. Voor de echte avonturiers is het mogelijk om een canopy tour te maken, waarbij je van boomtop naar boomtop swingt! Tussen prachtig gekleurde vissen kun je snorkelen in een meertje dat via een ondergrondse rivier met de zee verbonden is. Koloniale steden of een onbewoond eiland Nergens in Cuba proef je meer de sfeer van de koloniale tijd dan in Trinidad met haar mooie pastelkleurige koloniale panden en klinkerstraatjes. Je kunt ook per catamaran naar een klein onbewoond eiland varen voor een heerlijke lunch met verse vis, kreeft en garnalen. Grote kans dat je tamme leguanen tegenkomt, de enige bewoners van het eiland die op zoek zijn naar een restje eten. Revolutionair ‘El Che’ en witte palmen stranden In Santa Clara heeft Ernesto ‘Che’ Guevara in 1958 voor de zege van de revolutie gezorgd. Hier staat dan ook het monument van Che Guevara te vinden. Aan de witte stranden en blauwe zee van Varadero brengen we de laatste dagen van deze reis heerlijk ontspannen door.

Familiereis Cuba 4-10 jaar

Niet boekbaar

image
Deze reis is nog niet boekbaar.
Laat een reisexpert je adviseren over de mogelijkheden.
Naar boven
 


Stem & Win

Maak kans op een reis voor 2 personen

Laat ons weten welke bestemming jij het liefst zou willen ontdekken en maak kans op een reis naar het land van je keuze!