< Terug naar resultaten

Verblijf & vervoer

Hieronder volgt een selectie van de accommodaties die we gebruiken tijdens deze reis. In het geval dat we niet terecht kunnen in een bepaald hotel, wijken we uit naar een gelijkwaardige accommodatie.

Info over de accommodaties
Vervoer ter plaatse

Accommodatie algemeen

In de steden overnachten we in goede middenklasse hotels en motels met eigen douche en toilet, vaak centraal gelegen in het centrum van de stad. Tijdens de twee overnachtingen in Quorn en de overnachting in Coober Pedy slapen we in meerpersoons kamers, het is tijdens deze overnachtingen niet mogelijk om een eenpersoonskamer te boeken. Tijdens de twee kampeerovernachtingen slaap je in een zogenaamde ‘swags’: een canvas omhulsels met ingebouwd matras voor je slaapzak onder de blote hemel. Je kunt er echter ook voor kiezen om in een tent met bed te slapen. Voor de kampeerovernachtingen ontvang je ter plaatse een slaapzak. Tijdens de treinreis slaap je één nacht in een comfortabele stoel. Wil je liever een eigen coupé met bed dan kun je dit ter plaatse in de trein upgraden (op basis van beschikbaarheid).

Kamerindeling en éénpersoonskamer

icon_man icon_man Als je met z'n tweeën op reis gaat, deel je samen een kamer (of tent indien van toepassing). Je kunt kiezen tussen een 'twin' of een 'double'. Een twin-kamer heeft twee aparte bedden; een double heeft een tweepersoonsbed. Sommige hotels hebben alleen maar twin-kamers en soms zijn alle doubles al vergeven waardoor je toch twee aparte bedden hebt.
icon_man icon_man icon_jongen Als je met z’n drieën op reis gaat, deel je samen een kamer (of tent). In veel gevallen houdt een driepersoonskamer in dat er een extra bed in een gewone tweepersoonskamer bijgezet wordt.
icon_man icon_man icon_jongen icon_jongen Als je met meer dan 3 personen op reis gaat, dan proberen wij om twee kamers naast elkaar te boeken. We kunnen dit echter niet garanderen.

Bij het maken van de boeking kun je opgeven wat voor kamerindeling je wenst.

 Vervoer ter plaatse

Van Sydney naar Alice Spring maken we gebruik van een Toyota bus met aanhanger. Van Alice Spring naar Darwin nemen we de trein maar je kunt er ook voor kiezen om met een binnenlandse vlucht naar Darwin te vliegen (toeslag). Vanwege het ruigere werk in het Kakadu Nationaal Park maken we tijdens de optionele excursie gebruik van een 4x4 bus. Voor al het vervoer geldt dat er per persoon maximaal 15kg aan baggage meegenomen mag worden. Harde koffers zijn niet toegestaan, neem dus een zachte koffer of tas mee op reis.

Familiereis Australië Outback

Binnenkort boekbaar.
Ik blijf graag op de hoogte.

image
Bedankt, we houden je op de hoogte

Liever telefonisch contact met één van onze reisadviseurs? Neem contact met mij op.

Naar boven
 


Stem & Win

Maak kans op een reis voor 2 personen

Laat ons weten welke bestemming jij het liefst zou willen ontdekken en maak kans op een reis naar het land van je keuze!