< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Onze beoordelingen zijn gebaseerd op enquêtes die je na je reis in kunt vullen. De uitnodiging van deze enquête wordt na afloop van je reis gemaild.

Reisbegeleiding
Vervoer
Overnachtingen
Reisroute
8.6 88 beoordelingen
  • 6 02-09-19

    Jeroen

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 02-09-19

    Antonet

    Zeer boeiend en gevarieerd. Het maximale er uit gehaald.

  • 8 10-06-19

    Maureen

    Een hele gevarieerde reis in de breedste zin van het woord !! Met dank aan Ruben (onze reisleider)

  • 8 10-06-19

    Lisa

    Prachtige reis, zeer veelzijdig door de verschillende landen. Ieder land is uniek op zijn eigen manier.

  • 9 10-06-19

    Mariel

    Een schitterende reis met allemaal verschillende elementen.

  • 9 10-06-19

    Nicky

    Fantastische reis, heel afwisselend, mooie combinatie van landen en afwisseling van cultuur en natuur. Hele fijne vriendelijke mensen en culturen.

  • 8 10-06-19

    Maria

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 9 10-06-19

    Ans

    Een heel goed opgebouwde reis door vier heel verschillende landen. Goede afwisseling tussen cultuur en natuur. Prima hotels, yurts en homestay.

  • 7 10-06-19

    Willem

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 9 10-06-19

    Marie

    Ik heb de Zijderoute ervaren als de reis der reizen! Alle 4 landen zijn anders, een reis vol afwisseling en avontuur. Stuk voor stuk zijn de landen fascinerend. Met interessante culturen. En je komt weinig andere toeristen tegen. Geen gemakkelijke reis maar méér dan de inspanning waard.

  • 8 10-06-19

    Willemien

    Fantastische reis door vier verschillende landen. Mooie afwisseling van cultuur en natuur. Geen gemakkelijke reis door de lange reisdagen en de hoge temperaturen, maar zeker de moeite waard. Mede dankzij Ruben als een goede en ervaren reisbegeleider.

  • 8 10-06-19

    Reiziger

  • 9 20-08-18

    Benoit

    Zeer gevarieerde reis op verschillend gebied: landschappen, godsdiensten, culturen, mensen, talen, vervoersmiddelen, overnactingsplaatsen,.......

  • 9 20-08-18

    Clara

    Het is de eerste keer dat ik met Sawadee meega en ook de eerste keer dat ik buiten Europa een reis maak. Het was een fantastische reis, met een goede ervaren reisleider (Onno Spanjaard) en een erg gezellige groep.

  • 9 20-08-18

    Friedus

    Fantastische afwisselende culturen en pracht natuur in Kirgizië. Lange reistijden maar zo de moeite waard aankoment bij de next stap. Vele malen verwondert met de velel indrukken en prachtige afwisseling in zowel steden en natuur

  • 8 20-08-18

    Nel

    Ik vond het een afwisselende reis, een goede mix van cultuur en natuur en heb er erg van genoten.

  • 8 20-08-18

    Jeanette

    Een mooie complete reis vol afwisseling. Ook de overnachtingen waren zeer verrassend. Van super de luxe tot zeer primitief, maar daar hebben we dan ook voor gekozen. Heel veel cultuur en schitterende natuur. Wat wil je nog meer !

  • 8 20-08-18

    Pauline

    mooie reis, veel reizen maar in goed vervoer. Heel divers.

  • 9 20-08-18

    Siem

    Mooie afwisselende reis. Het bezoek aan de zandduinen viel erg tegen. Net een grote kermis met 600 kamelen om een ritje in de duinen te maken.

  • 8 20-08-18

    Fred

    Een heel interessante reis; door de vele grensovergangen complex om te organiseren, maar alles klopte!

Groepsrondreis Zijderoute

Binnenkort boekbaar.
Ik blijf graag op de hoogte.

image
Bedankt, we houden je op de hoogte

Liever telefonisch contact met één van onze reisadviseurs? Neem contact met mij op.

Avontuur-Plus
Naar boven
 

Flexibel boeken bij Sawadee

Bij bijzondere omstandigheden horen uiteraard bijzondere en flexibele boekings- en annuleringsvoorwaarden. Profiteer nú van de volgende voorwaarden:

  • Kosteloos annuleren tot 30 dagen voor vertrek. 
  • Gratis omboeken tot 5 dagen voor vertrek.
  • Niet genoten reisdagen bij repatriëren worden vergoed
  • Gratis annuleren tot dag voor vertrek bij een COVID-19 besmetting.