Resultaten worden geladen

Rondreis Frankrijk

Ontdek al het moois van Frankrijk tijdens een rondreis met Sawadee. Wat denk je bijvoorbeeld van een groepsreis naar de Franse Alpen, Pyreneeën of een rondreis langs de Franse Riviera. Of kies voor een groepsreis naar Bois D'Amont en doe mee met de Transjurassienne, de bekendste langlaufwedstrijd van Frankrijk.

Liefde en romantiek, ook hier staat het land bekend om. Frankrijk biedt genoeg mogelijkheden om met je partner erop uit te gaan om even te ontspannen. Wil je lekker de hele dag aan het strand liggen dan is het zuidoosten van het land de ideale plek. Ben je iemand die liever naar musea gaat, dan bieden de grote steden zoals Parijs en Lyon de uitkomst. Ben je meer van een actieve vakantie? Dan kan je ook goed uit de voeten in Frankrijk. Stap op de fiets en geniet van de prachtige natuur, van hoge bergen in de Alpen tot aan groene parken verspreid door het hele land.

Groepsreis Frankrijk: van de Pyreneeën tot de stranden van Corsica

Frankrijk biedt schitterende landschappen en authentieke streken. Denk bijvoorbeeld aan de prachtige berggebieden van de Pyreneeën en de Vercors, het ruige kustlandschap van Bretagne en de prachtige stranden van Corsica. Ook verken je tijdens een rondreis door Frankrijk natuurlijk de schattige dorpjes en vele châteaus.

Naar boven