< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Onze beoordelingen zijn gebaseerd op enquêtes die je na je reis in kunt vullen. De uitnodiging van deze enquête wordt na afloop van je reis gemaild.

Reisbegeleiding
Vervoer
Overnachtingen
Reisroute
8.5 249 beoordelingen
  • 9 03-10-19

    Patricia

    Prima reis, goed georganiseerd.

  • 8 03-10-19

    Carlotta

    In korte tijd zie je op deze reis de meeste hoogtepunten van dit betoverende land. De bergtrip boven Teheran gaf net dat beetje diversiteit tijdens de reis.

  • 8 03-10-19

    David

    N.a.v. kennis en verwachtingen heeft de reis daaraan voldaan.

  • 8 03-10-19

    Marjo

    Iran is een schitterend land met een uiterst vriendelijke en behulpzame bevolking. De reis laat je kennismaken met een variatie aan steden en aspecten van het land. Gelukkig konden we zelf Pasargadae in onze route voegen, een place not to be missed.

  • 10 14-09-19

    Trudy

    Vond het een geweldige reis om met Iran kennis te maken en het nodigt uit om weer een keer te gaan.

  • 8 14-09-19

    Han

    Mooie gevarieerde reis, door een mooi en gastvrij land en met een goede meedenkende gids

  • 9 14-09-19

    Marjolijn

    Deze reis biedt de mogelijkheid om in een korte tijd een goede eerste indruk te krijgen van het bijzondere land Iran. De programmaonderdelen laten de diversiteit van het land zien en er is genoeg vrije tijd om ook zelf op onderzoek uit te gaan.

  • 8 14-09-19

    Annelies

    De reis was schitterend. Goede hotels. Zeer minimale informatie en empathie van de reisbegeleider.

  • 9 22-04-19

    Jolanda

    Mooie reis, locaties en bezienswaardigheden. Veel gezien in 14 dagen. Fantastische reisbegeleiding. Hotels jammer genoeg niet altijd in het centrum, maar wel goede hotels.

  • 8 22-04-19

    Hanneke

    Een zeer complete reis waarin alle hoogtepunten zaten. Maar ook vermoeiend. mede door toevallige omstandigheden als een trein die 2 uur te laat aankomt.

  • 8 22-04-19

    Koos

    Heel veel hoogtepunten gezien en kennis gemaakt met zeer vriendelijke bevolking

  • 8 22-04-19

    Dominique

    Mooie rondreis. Je krijgt een goede indruk van het leven in Iran en maakt kennis met een vriendelijke bevolking.

  • 8 22-04-19

    Ina

    Het was een prachtige reis. Mooie steden, met prachtige moskeeën, mausolea en paleizen interessante excursies met goede (Iraaanse) gidsen, met name de gids in Persepolis. De bergwandeling vanuit Teheran hadden we niet willen missen. Onze reisbegeleidster Wendy was geweldig en ontzettend aardige, gastvrije Iraniërs.

  • 9 22-04-19

    Harrie

    Een ontzettend mooie reis met verschillende hoogtepunten (Isfahan, Shiraz en Persepolis ).Maar ook veel vrijheid om zelf je eigen plan te trekken. En allemaal goed georganiseerd.

  • 9 22-04-19

    Ton

    Compact, veelzijdig, goed voorbereid en verzorgd.

  • 9 22-04-19

    Wilmie

    Geweldige reis met prachtige steden en supervriendelijke mensen. Heel goede reisleidster. Af en toe wel vermoeiend door lange bus- en treinreizen en soms matige hotels.

  • 8 22-04-19

    Frans

    Een prachtige ervaring. De bevolking bleek erg gastvrij, open, hartelijk. Het is een erg interessant land in verschillend opzicht: veelzijdig qua bevolking, cultuur, landschap. Prachtige moskeeen, mausolea, bazaars, koopmanshuizen. De reis gaat over grote afstanden met slecht wegdek en bussen met beperkte vering en beenruimte.

  • 8 22-04-19

    interessante en leuke reis, met goede begeleidster, prijs/kwaliteit verhouding matig.

  • 8 15-04-19

    Tevreden over de inhoud van het programma.

  • 9 15-04-19

    Liesbeth

    Er is geen omschrijving ingevuld

Groepsrondreis Iran

Niet boekbaar

Naar boven
 

Waar kan ik naar toe?
Gele, veilige reisbestemmingen

Wil jij graag een reis maken naar een veilige regio en verzekerd zijn van flexibele boekings-en annuleringsvoorwaarden

Bekijk onze reizen naar bestemmingen die door het Ministerie van Buitenlandse Zaken (MinBuZa) zijn aangemerkt als geel gebied. Daarmee zijn ze dus veilig bereisbaar.