< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Reisbegeleiding 8,8
Vervoer 7,6
Overnachtingen 8,3
Reisroute 7,3
7.6 14 beoordelingen
  • 7 05-11-16

    Wouter Vessies

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 9 07-10-16

    Mandy Kok

    Een ongelooflijke ervaring! Een geweldige reis met top reisbegeleiding. Genoeg ruimte om zelf plekken te ontdekken en kennis te maken met de lokale bevolking. Soms wel wat lange reisdagen, maar de omgeving maakt alles goed. Een echte aanrader!

  • 7 07-10-16

    Gea Dalstra

    Veel gezien en gedaan. Mooie reis. Zuid-Afrika en Botswana een aanrader. Zimbabwe minder, veel km en weinig te zien.

  • 8 07-10-16

    Andre Maaskant

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 6 07-10-16

    Lies Vreugdenhil

    Ik vond het een prachtige reis. Maar hoewel in de beschrijving gezegd vond ik de reisdagen erg lang vooral ook omdat er in de 1ste week een aantal van die lange reisdagen achter elkaar waren. Afwisseling van 1 lange reisdag gevolgd door kortere zou prettiger zijn

  • 9 01-01-15

    Jan De Jongh

    Als je van gevarieerde landschappen houdt dan kom je in deze reis flink aan je trekken met mooie natuurgebieden, woeste berglandschappen, kale zoutvlaktes, woestijn en delta's. En als klap op de vuurpijl de Victoria Falls. Heel indrukwekkend echt fantastisch! Natuurlijk hebben we heel veel wilde beesten gezien: leeuwen, luipaarden, olifanten etc. Het was prachtig. De reisbegeleiding was gezellig. De soms lange busreizen en het kamperen was redelijk pittig, maar het was gewoon 1 groot avontuur.

  • 8 09-10-14

    Adrie Poelman

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 09-10-14

    Catrien Rijstenbil

    Het was een fantastisch mooie en avontuurlijke groepsreis. Je moet echter wel van kamperen houden en het niet erg vinden om in de wildernis te slapen, zonder sanitaire voorzieningen. Het was dan ook heerlijk om af en toe weer een goed hotel te hebben. Een bijzondere ervaring was het om met een ranger de bush in te gaan, op zoek naar neushoorns e.d.

  • 9 09-10-14

    Jan De Jongh

    Als je van gevarieerde landschappen houdt dan kom je in deze rondreis flink aan je trekken met mooie natuurgebieden, woeste berglandschappen, kale zoutvlaktes, woestijn en delta's. En als klap op de vuurpijl de Victoria Falls. Heel indrukwekkend echt fantastisch! Natuurlijk hebben we heel veel wilde beesten gezien: leeuwen, luipaarden, olifanten etc. Het was prachtig. De reisbegeleiding was gezellig. De soms lange busreizen en het kamperen was redelijk pittig, maar het was gewoon 1 groot avontuur.

  • 8 09-10-14

    Aarjen Bienfait

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 09-10-14

    Martin Poelman

    Prima afwisselende rondreis met prioriteit op de natuur, veel mooie plaatsen, wandelingen en wildparken. Onderkomens ook zeer divers van goed hotel tot slapen in de openlucht op de zoutvlakte. Kortom zeer mooie reis voor degene die van de Afrikaanse natuur houdt en van rondreizen daar.

  • 7 09-10-14

    Sven Van Camp

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 7 09-10-14

    Monique Boss

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 7 09-10-14

    Ilona Gesthuizen

    Er is geen omschrijving ingevuld

Rondreis Zuid-Afrika, Zimbabwe en Botswana

De sterren van de Kalahari

image
24 dagen vanaf € 2.898
Naar boven
 

Ruimere openingstijden
Op werkdagen van 09:00 tot 21:00 uur telefonisch bereikbaar


Laat je meevoeren naar de landen waar wij ons hart aan verloren hebben en droom tijdens het lezen van onze brochure weg naar jouw volgende bestemming. Brochure toegestuurd krijgen? Vraag 'm dan hier aan.

Jouw bestemming gevonden of heb je vragen? We zijn vanaf nu op werkdagen van 09:00 tot 21:00 uur bereikbaar en op zaterdag en zondag van 10:00 tot 17:00 uur!