< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Reisbegeleiding 8,8
Vervoer 7,6
Overnachtingen 8,3
Reisroute 7,3
7.7 23 beoordelingen
  • 9 09-09-17

    Marcel Scheepbouwer

    Ik vond het een fantastische, een leuke afwisselende reis! Ontzettend veel gezien en indrukken opgedaan. Hij is basic, veel kamperen. Gewoon lekker over je heen laten komen. Be flexibel, dit is Afrika! Heb in positieve zin het gevoel 3 maanden weg te zijn geweest ipv 3 weken! Helemaal top!

  • 8 09-09-17

    Kees Leijnse

    Mooie reis met een leuke groep. De crew, bestaande uit de reisbegeleider, de chauffeur en de kok was erg goed. Botswana, met name Chobe NP, vormde voor mij het hoogtepunt. In Zimbabwe zaten wel een aantal (te) lange reisdagen.

  • 8 09-09-17

    Diana Van De Krol

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 09-09-17

    Herriët Koudijs

    Avontuurlijke reis waarbij flexibiliteit belangrijk is. Veel te zien onderweg maar soms met lange reisdagen, programma kan afwijken van beschrijving en het soms op zijn Afrikaans gaat oftewel hakuna matata .

  • 7 09-09-17

    Veroni Kriek

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 6 05-11-16

    Ton Ouwerkerk

    Tamelijk veel (lange) reisdagen - met hier en daar een aanpassing kan in mijn beleving de reis interessanter gemaakt worden. Vanwege de enorme droogte viel het 'wildlife' erg tegen (Daar kan Sawadee uiteraard niets aan doen).

  • 7 05-11-16

    Wouter Vessies

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 05-11-16

    John Beckers

    Veel gezien, gevarieerd. Enkele reisdagen te lang waardoor je het gevoel kreeg alleen maar te reizen en in het hotel of tent te overnachten.

  • 8 05-11-16

    Kees Van Ginkel

    Veel mooie natuurparken met een zeer ruim aanbod van dieren. De combinatie van vaak lange bustochten en het kamperen maakt deze reis vrij zwaar maar prima te doen voor iemand met goede conditie. Zelf zijn wij 65 en 66 jaar.

  • 9 07-10-16

    Mandy Kok

    Een ongelooflijke ervaring! Een geweldige reis met top reisbegeleiding. Genoeg ruimte om zelf plekken te ontdekken en kennis te maken met de lokale bevolking. Soms wel wat lange reisdagen, maar de omgeving maakt alles goed. Een echte aanrader!

  • 7 07-10-16

    Gea Dalstra

    Veel gezien en gedaan. Mooie reis. Zuid-Afrika en Botswana een aanrader. Zimbabwe minder, veel km en weinig te zien.

  • 6 07-10-16

    Jiska Hengst

    Heel veel gereden. De beschrijving van de reis kwam niet overeen met de werkelijkheid. Wel een fantastische reis gehad. Veel dieren gezien, heerlijk gekampeerd, was een hele ervaring.

  • 8 07-10-16

    Andre Maaskant

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 6 07-10-16

    Lies Vreugdenhil

    Ik vond het een prachtige reis. Maar hoewel in de beschrijving gezegd vond ik de reisdagen erg lang vooral ook omdat er in de 1ste week een aantal van die lange reisdagen achter elkaar waren. Afwisseling van 1 lange reisdag gevolgd door kortere zou prettiger zijn

  • 9 01-01-15

    Jan De Jongh

    Als je van gevarieerde landschappen houdt dan kom je in deze reis flink aan je trekken met mooie natuurgebieden, woeste berglandschappen, kale zoutvlaktes, woestijn en delta's. En als klap op de vuurpijl de Victoria Falls. Heel indrukwekkend echt fantastisch! Natuurlijk hebben we heel veel wilde beesten gezien: leeuwen, luipaarden, olifanten etc. Het was prachtig. De reisbegeleiding was gezellig. De soms lange busreizen en het kamperen was redelijk pittig, maar het was gewoon 1 groot avontuur.

  • 8 09-10-14

    Adrie Poelman

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 09-10-14

    Catrien Rijstenbil

    Het was een fantastisch mooie en avontuurlijke groepsreis. Je moet echter wel van kamperen houden en het niet erg vinden om in de wildernis te slapen, zonder sanitaire voorzieningen. Het was dan ook heerlijk om af en toe weer een goed hotel te hebben. Een bijzondere ervaring was het om met een ranger de bush in te gaan, op zoek naar neushoorns e.d.

  • 9 09-10-14

    Jan De Jongh

    Als je van gevarieerde landschappen houdt dan kom je in deze rondreis flink aan je trekken met mooie natuurgebieden, woeste berglandschappen, kale zoutvlaktes, woestijn en delta's. En als klap op de vuurpijl de Victoria Falls. Heel indrukwekkend echt fantastisch! Natuurlijk hebben we heel veel wilde beesten gezien: leeuwen, luipaarden, olifanten etc. Het was prachtig. De reisbegeleiding was gezellig. De soms lange busreizen en het kamperen was redelijk pittig, maar het was gewoon 1 groot avontuur.

  • 8 09-10-14

    Aarjen Bienfait

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 09-10-14

    Martin Poelman

    Prima afwisselende rondreis met prioriteit op de natuur, veel mooie plaatsen, wandelingen en wildparken. Onderkomens ook zeer divers van goed hotel tot slapen in de openlucht op de zoutvlakte. Kortom zeer mooie reis voor degene die van de Afrikaanse natuur houdt en van rondreizen daar.

Rondreis Zuid-Afrika, Zimbabwe en Botswana

De sterren van de Kalahari

image
24 dagen vanaf € 2.898
Avontuur-Plus
Naar boven
 

Sawadee Reisevent
Zondag 26 november DeFabrique, Utrecht

  • Lezingen door wereldreiziger Chris Zegers, Pool specialist Erik van Zwol en diverse reispresentaties. 
  • Lancering nieuwe brochure 2018/2019
  • Doe inspiratie op voor je volgende reis.
Kom je ook? Meld je gratis & vrijblijvend aan.