< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Reisbegeleiding 8,8
Vervoer 7,6
Overnachtingen 8,3
Reisroute 7,3
7.9 9 beoordelingen
  • 9 01-01-15

    Jan De Jongh

    Als je van gevarieerde landschappen houdt dan kom je in deze reis flink aan je trekken met mooie natuurgebieden, woeste berglandschappen, kale zoutvlaktes, woestijn en delta's. En als klap op de vuurpijl de Victoria Falls. Heel indrukwekkend echt fantastisch! Natuurlijk hebben we heel veel wilde beesten gezien: leeuwen, luipaarden, olifanten etc. Het was prachtig. De reisbegeleiding was gezellig. De soms lange busreizen en het kamperen was redelijk pittig, maar het was gewoon 1 groot avontuur.

  • 8 09-10-14

    Adrie Poelman

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 09-10-14

    Catrien Rijstenbil

    Het was een fantastisch mooie en avontuurlijke groepsreis. Je moet echter wel van kamperen houden en het niet erg vinden om in de wildernis te slapen, zonder sanitaire voorzieningen. Het was dan ook heerlijk om af en toe weer een goed hotel te hebben. Een bijzondere ervaring was het om met een ranger de bush in te gaan, op zoek naar neushoorns e.d.

  • 9 09-10-14

    Jan De Jongh

    Als je van gevarieerde landschappen houdt dan kom je in deze rondreis flink aan je trekken met mooie natuurgebieden, woeste berglandschappen, kale zoutvlaktes, woestijn en delta's. En als klap op de vuurpijl de Victoria Falls. Heel indrukwekkend echt fantastisch! Natuurlijk hebben we heel veel wilde beesten gezien: leeuwen, luipaarden, olifanten etc. Het was prachtig. De reisbegeleiding was gezellig. De soms lange busreizen en het kamperen was redelijk pittig, maar het was gewoon 1 groot avontuur.

  • 8 09-10-14

    Aarjen Bienfait

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 09-10-14

    Martin Poelman

    Prima afwisselende rondreis met prioriteit op de natuur, veel mooie plaatsen, wandelingen en wildparken. Onderkomens ook zeer divers van goed hotel tot slapen in de openlucht op de zoutvlakte. Kortom zeer mooie reis voor degene die van de Afrikaanse natuur houdt en van rondreizen daar.

  • 7 09-10-14

    Sven Van Camp

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 7 09-10-14

    Monique Boss

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 7 09-10-14

    Ilona Gesthuizen

    Er is geen omschrijving ingevuld

Rondreis Zuid-Afrika, Zimbabwe en Botswana

De sterren van de Kalahari

image
24 dagen vanaf € 2.898 € 2.848
Naar boven
 

Maak kans op een reisvoucher
ter waarde van € 750!

De herfst is in aantocht.. Dagen worden korter, het wordt kouder.. Heb je al zin in vakantie? Als reisliefhebber kunnen we je vast en zeker blij maken met een Sawadee reisvoucher t.w.v. € 750!

Kans maken? Beantwoord dan onderstaande vraag en wie weet ben jij dan de gelukkige!