< Terug naar resultaten

Beoordelingen van onze reizigers

Reisbegeleiding 8,1
Vervoer 8,2
Overnachtingen 7,9
Reisroute 8,5
8.0 29 beoordelingen
  • 7 24-05-17

    Jacqueline Van Dijk

    Eerste ervaring met Sawadee. Ben zeer positief , Vliegmaatschappij top! Seats reeds gereserveerd waardoor mogelijkheid om tijdens de vlucht al met elkaar kennis te kunnen maken, heel goed.Helaas stoelen allemaal (ook na het overstappen) steeds boven de vleugel , jammer van het adembenemende uitzicht boven de Malediven...

  • 9 07-09-16

    Anneke Bos

    We hebben een heerlijke vakantie gehad en de reis was prima verzorgd door Sawadee.

  • 8 07-09-16

    Marina Koning

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 07-09-16

    Linda Cappetijn

    Een uitermate relaxte reis waarin als je van het onderwater houdt veel te beleven is.

  • 7 07-09-16

    Math De Kleijnen

    geen problemen gehad, alles netjes geregeld, grootdeels volgens verwachting

  • 8 07-09-16

    Johan De Jong

    Prima reis met heel veel snorkelen op veel verschillende plekken. De eilanden die we bezochten zijn niet de ideale droomplaatjes die de resorts je tonen, maar daardoor krijg je wel een mooi inkijkje in het 'echte' leven op de Malediven. Dat er in deze periode net het offerfeest was, was een heel leuke extra bonus!

  • 8 07-09-16

    Marian Zuidwijk

    Een aantrekkelijke reis om kennis te maken met de Malediven, dmv het bezoeken van diverse eilanden en hun specifieke cultuur. En natuurlijk de vele mogelijkheden om te duiken en te snorkelen.

  • 7 07-09-16

    Veronique Kuijer

    Een relaxte reis, vooral voor mensen die van snorkelen of duiken houden. Anders heb je er niets te zoeken...

  • 8 07-09-16

    Desirée Kuijpers

    Leuke relaxed reis, Het is wel goed om dit van te voren te realiseren, want erg actief is de reis niet. In ieder geval prima naar mijn zin gehad. Goede hotels, zeker gezien de armoede die er heerst. Leuke locaties.

  • 9 07-09-16

    Kiki Piters

    Super snorkelreis!

  • 8 07-09-16

    Jesta Koning

    Ik vond het heel leuk om de 'local islands' van de Malediven te bezoeken. Te zien hoe men leeft. De eilanden zijn zo klein dat 3 nachten (2 volle dagen) per eiland genoeg is. Ik ben blij dat ik nu ben gegaan, want ik denk dat over 5 jaar het toerisme is toegenomen en de eilanden er anders uit zullen zien.

  • 8 07-09-16

    Anke Laan

    Leuke reis, de verschillende eilanden hadden allemaal hun eigen karakter. Het onderwater leven is prachtig.

  • 7 07-09-16

    Berny Jansen

    alles was netjes geregeld of werd netjes geregeld, complimenten aan Aline, de reisleidster.

  • 7 07-09-16

    Lisette De Jong

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 10 07-09-16

    Cid Valentijn

    Fantastisch om 4 eilanden (en de onderwaterwereld) met de lokale bevolking te mogen delen. Ik heb zelfs het islamitische offerfeest mogen meemaken die een aantal dagen duurde en in de avonduren werd gevierd door de Maladivische inwoners. Heerlijk rustig, want geen auto's maar haast geluidloze brommers. Mogen ze hier in Nederland een heel groot voorbeeld aan nemen.

  • 8 07-09-16

    Lilian Hendrikx

    Leuk dat er zo'n nieuwe variant van rondreizen op de Malediven is geweest. Erg leuk om meerdere eilanden aan te doen. Geheel in een heel ontspannen sfeer.

  • 8 07-09-16

    Pieter Wijnolts

    Er is geen omschrijving ingevuld

  • 8 25-05-16

    Ellen Van Den Hoed

    Opzich en prachtige reis, zou alleen de volgorde van de eilanden anders indelen

  • 7 25-05-16

    Betty Boelens

    Leuke afwisselende rondreis.

  • 8 25-05-16

    Alex Kischemoller

    Super, warm, hartelijk, mooi hotel, soms iets simpel eten.

Rondreis Malediven Pop Up

Momenteel niet boekbaar.

image
Naar boven